Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders Jensens weekend i Åre – se bilderna inifrån fjällvillan!

15 nov, 2022, 09:00 

Så ser makarnas vinterparadis ut!

Annons
Prinsessan tvingas bort • Äggattack mot kungen • Miljonregn över kungafamiljen – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Prinsessan tvingas bort • Äggattack mot kungen • Miljonregn över kungafamiljen – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Sångfågeln och entreprenören Charlotte Perrelli har inte ont om tak över huvudet. Det finns en lyxvilla belägen i både Åre, Djursholm och Marbella – perfekt för alla ändamål, med andra ord.

Sommaren har sedvanlig spenderats i Marbella, och än har snön inte riktigt lagt sig över vinterorten Åre. Men makarna tog sig en härlig avstickare till ett Åre i höstskrud, och spenderade lite tid i sin lyxvilla!

Bilderna från lyxvillan

Huset i Åre lät paret byggas för drygt fem år sedan, och det är ingen dyster fjällstuga. Redan 2014 skaffade Charlotte och Anders sig ett hus iden populära skidorten, men var inte riktigt nöjda med placeringen.

Charlotte Perrellis villa i Åre 2016
Innan bygget var klart när fjällvillan tog form 2016.

2016 hittade paret sitt drömläge och påbörjade bygget av sitt alldeles egna paradis. Det svartmålade huset är klätt i sten, och har fönster från golv till tak som bjuder på en härlig utsikt över Åresjön och Renfjället.

Annons

Huset har självklart en öppen spis i sten, och hela interiören går i jordnära färgtoner. Väggarna är klassiska av trä, och villan bjuder på en imponerande takhöjd. För att inte tala om den varma bubbelpoolen!

Precis som hennes andra hus är villan inredd efter den lyxiga principen "less is more", och eleganta möbler får tala för sig själv – så snyggt!

För att bläddra i bildspelen, klicka på den lilla pilen till höger.

Åker tillbaka till jul

Oftast besöker familjen huset på vinterhalvåret, över sport- och jullov. Smidigt att ha ett eget hus när hotellen såklart är fullbokade av peppade semesterfirare!

Denna weekend skedde innan säsongen börjat, men det verkar som att Åre på hösten är ett riktigt guldkorn.

På sin blogg tipsar Charlotte om ortens höstmarknad, och passar även på att tipsa om påskfirandet i Åre.

Vistelsen blev kort, men familjen kan se framemot en härlig jul i den rymliga villan tillsammans med släkten. Förhoppningsvis har snön hunnit falla då också, så de kan ägna sig åt lite skidåkning!

Foto: TT/Instagram

Annons