Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders Jensens problem i nya spanska lyxvillan – som kostar miljoner

18 jul, 2023, 17:30 

Succéparet är nyinflyttade i sin flådiga villa – men det är inte bara frid och fröjd.

Annons

Tak över huvudet har familjen Perrelli/Jensen så det räcker och blir över. Och i dagarna utökade de sin bostadskatalog ytterligare, när Charlotte och Anders äntligen flyttade in i sin sprillans nya villa i deras älskade Marbella.

Men i villan som kostar flera miljoner finns det ett problem.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli har flyttat in i nya lyxvillan

Charlotte och Anders har redan haft en oerhört flådig villa i Marbella där de tillbringat en hel del tid, men bara efter tre år valde de att lägga ut huset till försäljning.

Charlotte berättade att de behöver bo större, och sagt och gjort, de lät bygga en exklusiv villa 500 meter över havet som nu är redo för inflytt.

– Det känns overkligt men såå bra, skriver en nöjd Charlotte på sin blogg, och kikar man på bilderna är det inte svårt att förstå varför.

Annons

Ännu har hon varit sparsam med bilder inifrån, men likt den tidigare villan har även den nya en enorm pool, denna i infinity-modell och en hisnande utsikt.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen framför sin pool utanför sitt nya hus
Den här utsikten går inte av för hackor!
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Extremhetta i kändisarnas semesterparadis

När det blir kyligt i Sverige, och de tröttnat på både villan ute i Åre och Djursholm står det nybyggda Marbella-huset alltså redo.

Men det finns ett problem, som även Expressen uppmärksammar. En extrem värmebölja har nämligen dragit in över Europa, däribland är Spanien hårdast drabbat.

Enligt Utrikesdepartementet är mellersta och södra delen av fastlandet särskilt utsatt, och Marbella ligger just i södra Spanien.

– Vid sådana tillfällen informerar vi våra gäster i området om hur man ska tänka. Att till exempel hålla sig i skuggan och inte gå ut på dagen när det är som varmast, har Claes Pellvik, kommunikationschef på Ving sagt till Aftonbladet.

Ja, det är ju härligt med värme, men inte när det blir för varmt. Nu hoppas vi att Charlotte och Anders klarar sig från extremhettan, och får njuta av sin semester i den nya bostaden.

Foto: TT

Annons