Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Charlotte Perrelli och Anders Jensens tuffa motgång efter makens miss: "Hopplös"

Charlotte Perrelli och Anders Jensens tuffa motgång efter makens miss: "Hopplös"

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Paret har stött på patrull.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Lyxparet Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv många gärna hade fått sin beskärda del av. Lyx och glamour är en del av vardagen, och paret verkar onekligen njuta av tillvaron.

Men livet är inte alltid en dans på rosor, inte ens för Perrelli och Jensen. Nu berättar Charlotte om makens tabbe, som gjorde det annars så härliga livet, lite svårare...

Första incidenten på resan

Det har varit en lång och varm sommar för familjen som spenderat tid på semesterorten Marbella, där de har sitt alldeles egna sommarparadis. De har nämligen en 745 kvadratmeter stor lyxvilla i sin ägo, så det är inte konstigt att planet bär åt varmare breddgrader när det är ledigt i schemat. Hon har själv berättat att familjen har valt att bo där på somrarna.

Tyvärr har paret haft lite otur på den soliga spanska semesterorten. Charlotte berättade till exempel i ett inlägg på sin blogg om en olustig upplevelse under semestern, när familjen besökte en Beach Club.

"Ja, hur sammanfattar man detta?? En superfin beach utan en massa stenar. Sjukt god mat, härliga solosängar och underbar inredning på restaurangen. Kunde varit perfekt!!!", inleder hon och fortsätter:

"Tyvärr är servicen inte hundra…. Allt tar tid? Det stinker av div olika dofter från publiken som röker allt annat än vanliga cigarretter. Suuuuuuperhög musik, disco!! Och en servis som är klädda som om vi vore på en nattklubb."

SVT bekräftar: Ändringen för Sanna Nielsen i Allsång på Skansen – bara dagar innan avhoppet

Makens stora miss

När det nu var dags att ta sitt pick och pack och flyga hem till ett nästintill lika soligt Sverige, skedde inte heller det utan käppar i hjulen. Förutom barnen, har paret dessutom en familjemedlem i form av hunden Mozart, som är en nätt liten pomeranian.

Mozart är självklart med i Spanien, men det var när planet hem till Sverige skulle gå som saker och ting gick snett. Maken Anders hade nämligen glömt köpa en flygbiljett till hunden, och när de upptäckte det var det redan försent. Alla hundplatser var redan uppbokade.

"Vi fick ett problem idag…. Anders hade missat att boka på Mozart när vi ska flyga hem…… och nu är alla flygbiljetter slut på alla närliggande flyg och alla hundplats fyllda. Hopplös. Semestertider.

Nu får vi dela upp oss och flyga hem vid olika tillfällen….." Skriver hon på sin blogg.

Sagt och gjort, men när det sedan var dags för Anders att ta nästa flyg kom nästa hundrelaterade problem, som nog många människor kan relatera till – han hittade inte Mozarts pass. Som tur är fixade de ett nytt, och alla är hemma i Sverige välbehållna.

Charlotte Perrelli och hunden Mozart

Charlotte och familjens fyrbenta medlem, Mozart.

Foto: Instagram, Skärmdump @laperrelli

Foto: TT/Instagram