Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli öppnar upp om svåra kampen – stöttas av följarna: "Bedrövligt"

10 feb, 2023, 20:42 

Charlotte Perrelli berättar nu om den svåra situationen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli, 48, är en av många kändisar som dagligen delar med sig av sitt härliga liv på Instagram, är hon har över 190 tusen följare.

På Instagram är Charlotte transparent och delar med sig av både toppar och dalar. Allt ifrån härliga stunder med familjen till livets tuffa utmaningar.

I veckan öppnade artisten upp om den tuffa situationen hon just nu befinner sig i, och fick då ta emot både stöd och kärlek från fansen.

Charlotte Perrellis härliga lyxliv med maken Anders Jensen

Sedan 2015 är Charlotte gift med kärleken Anders Jensen, 46, och tillsammans har de sönerna Adrian, 9, och Alvin, 4.

Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 17, med exmaken Nicola Perrelli, medan Anders har dottern Izabella med tidigare hustrun Suzanne Sjögren.

Annons

Familjen Perrelli/Jensen lever ett riktigt härligt och lyxigt liv som innefattar många resor till soliga länder, till god mat och fina familjestunder. Allt detta får följarna ta del av på Charlottes Instagram!

Charlotte Perrelli öppnar upp om svåra kampen – stöttas av följarna

Men även om Charlottes liv i stor utsträckning verkar alldeles underbart så går även hon igenom tuffa saker, precis som alla andra.

I veckan fick artisten nog av alla de fejkade konton som görs i hennes namn och bestämde sig för att ta bladet från munnen och ta upp detta på Instagram.

"Just nu kryllar det av FALSKA konton.. så även för mig. Kan inte räkna hur många nya som ploppat upp de senaste dagarna! Jag har endast ett konto i mitt namn. @laperrelli Det är ett verifierat konto med en blå prick. Tillåt er inte att tro på något annat. Stort tack alla Ni som redan anmält dessa bluffkonto", skriver hon i ett inlägg.

I kommentarsfältet under bilden stöttas hon nu av följarna.

"En eloge till dig som uppmärksammar det på ditt riktiga konto", skriver en person.

"Mycket bra att ni som drabbats av dessa bluffmakare går ut och talar om det . Kan ju vara lite åt rätt håll så de förstår att vi vet", skriver en annan.

"Bedrövligt!", skriver en tredje.

Charlotte är inte den enda kändisen som just nu kämpar mot dessa fejk-konton. Nyligen har både Jenny Strömstedt och Jill Johnson gått ut och pratat om just detta.

Annons