Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli stoppas av smärtor – oron efter otäcka skadan: “Fick bryta”

24 aug, 2022, 09:30 

Stjärnan råkade ut för en jobbig incident.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli är inte främmande för att bjuda in sina nyfikna följare till hennes liv. På sin blogg och Instagram, delar hon ofta med sig av händelser ur vardagen, stora som små.

Nu berättar stjärnan att hon råkat ut för en olycka.

Svindlande prislappen

Efter en lång sommar på semesterorten Marbella har Charlotte, maken Anders Jensen och barnen åter anlänt till ett soligt Sverige. Under sommarmånaderna har paret beslutat att ha semesterparadiset som sitt resident, där de äger en flådig villa.

Inte konstigt – i den 800 kvadratmeter stora villan finns det gott om utrymme för lek och bus, och avkoppling såklart. På den rymliga takterassen med exklusiv vy över havet kan Charlotte verkligen samla krafterna i solen, medan barnen busar i den stora poolen.

Det finns dessutom gott om utrymme för gäster, i villan ryms hela fem sovrum och sju badrum. Och smakar det så kostar det, enligt Aftonbladet fick paret betala 50 miljoner för den lyxiga villan.

Annons

Skadad på planen

Väl hemma i Sverige ägnar Charlotte sig gärna till sin favorithobby, paddel. Trendsporten har nog ingen missat, och sångerskan är inte främmande för att slå några slag på banan.

Men här om dagen gick det snett, och kanske tvingas hon ta en paus från sportandet. Efter att ha kört lite för hårt, både en timme paddel följt av tennis, skadade hon sig.

"Håller tummarna för att det inte var korsbandet som rök igår. Efter en timmes padel körde jag en halvtimma tennis och fick bryta… svullen idag och svårt att böja knät."

Hon följer texten med en tydlig uppmaning till sig själv – att ta det lugnt och vila.

Foto: TT/Instagram, Skärmdump

Annons