Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli tvingades fly lyxhotellet – efter oväntade upptäckten i rummet

26 mar, 2023, 15:00 

Charlotte Perrellis semester med Anders Jensen tog sig en trist vändning.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har unnat sig lite egentid i London, och njuter av lyxiga måltider och dyr shopping.

Men när de anlände till det exklusiva hotellet Four seasons fick de sig en oväntad överraskning som fick Charlotte att fly fältet.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrellis trista upptäckt på semestern

Charlotte och Anders lämnar gärna Sverige när tillfälle ges. Till vardags bor de i en rymlig lyxvilla på Djursholm, men de har också tak över huvudet på både Marbella och Åre.

Denna gång var det London som lockade, en barnfri semester med guldkant. På Charlottes blogg får läsarna drömma sig bort till världskända hotell, exklusiva butiker och kulinariska upplevelser.

I godan ro checkade de in på hotellet Four seasons, ett femstjärnigt hotell som tillhör en världskänd kedja. Priserna startar på 11 tusen kronor från natt, men för det priset kan man räkna med en lyx utan dess like.

Annons

För Charlotte blev upplevelsen däremot snopen.

"Kom fram till Four Season som är ljuvligt men en felbokning hade skett……" Skriver hon på sin blogg.

När de checkade in fanns ingen dubbelsäng som de bokat, utan två enkelsängar med ett nattduksbord emellan.

"2 enkelsängar….. hur trist?! När man för en gång skull får sova med sin man utan barn……"

Ett hotellrum på Four seasons med en dubbelsäng
Detta hade fallit Anders och Charlotte bättre i smaken. Här är ett superior-rum på Four seasons i London.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens överenskommelse

Men Charlotte lät inte det sänka semesterstämningen. När Anders försvann på jobb, flyttade hon in på The Ritz. Det går inte att kallas för ett nedköp, likt Four seasons tillhör det den absoluta lyxtoppen sett till hotell.

Att Anders passade på att klämma in lite jobb på par-resan kanske låter konstigt. Men inte för Charlotte och Anders, det är ju såhär de får ihop relationen trots deras hektiska scheman:

– Om jag ska ha möte i London till exempel, då lägger vi det ofta kanske på en torsdag och så flyger Charlotte över fredag, så har vi en weekend i London. Om jag jobbar i Spanien som jag gör ibland för vi har huvudkontor i Barcelona, då kommer hon ner på helgen och så tar vi några dagar där, klargör han i podcasten I huvudet på en entreprenör.

Foto: TT

Annons