Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli tvingas försvara Anders Jensens beteende efter semesterbilderna

03 apr, 2023, 17:00 

Charlotte Perrelli ställs till svars efter makens beteende.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensens livsstil liknar inte många andras. De är nästan ständigt på resande fot, och resmålen skiftar från dag till dag.

Bara den senaste veckan har Charlotte och Anders befunnit sig i London, Stockholm och Sierra Nevada. Men på bilderna från semestern väcker Anders Jensens beteende starka reaktioner.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrellis lyxresa – se prislappen

Charlotte och Anders vet hur man njuter av det goda i livet. I slutet av mars åkte de till London, och bodde på ett av stadens allra lyxigaste hotell, The Ritz.

Annons

Startpriset för en övernattning ligger på runt 10 000 svenska kronor, men det betydde inte att de levde knapert resten av vistelsen. Dagarna fylldes av lyxig shopping och god mat.

Sedan gjorde de äkta makarna ett snabbt stopp hemma i Stockholm, och samlade krafterna i lyxvillan i Djursholm. Inte länge däremot.

"Så skönt att vara på plats. Vilket sommarväder här är!! 25 grader o sol! Klarblå himmel. Känns annat än snöstormen vi lämnade i Stockholm. Ljuvligt!!" Skrev hon på sin blogg när hon anlände till Spanien.

Annons

Bilderna på Anders Jensen väcker starka reaktioner

I Spanien stod sol och bad på schemat, men denna gång var det inte den enorma villan i Marbella som lockade. Istället åkte de till Granada, en unik plats där man kan njuta av skidåkning i värmen.

"Rätt upp i bergen ligger det. Att åka skidor, utför i 22 graders värme? Mäktigt!! Och ville berg. Kanske inte som Alperna!" Skriver Charlotte på bloggen.

Hon delar sedvanligt med sig av alla stopp på resorna på Instagram, i skiddräkt och bikini. Men det väcker också reaktioner. En följare reagerar specifikt på maken Anders Jensens beteende. Hur har han egentligen tid att resa runt dagarna i ända?

Annons

"Har bara en liten simpel fråga. När jobbar ni 2? Ni har alltid fullt upp med resor, nya hus och annat som inte har med Jobbliv att göra varje vecka. Behöver ni inte Jobba längre?" Skriver följaren.

Charlotte har däremot svar på tal. Anders ligger inte bara och slappar i en solstol, det finns en anledning till att affärerna går som tåget:

"Anders jobbar dagtid, alla dagar i veckan. Han önskar nog han hade 48 h per dygn. Fördel och nackdel med ny teknik….. man behöver inte sitta på ett kontor. Han sitter online jääämnt."

Foto: TT/Instagram

Annons