Charlotte Perrellis enorma lycka med Anders Jensen – kan inte längre dölja det

25 mar, 2023, 10:03 

Charlotte Perrelli delar med sig av ett glädjande besked.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen kan nu dela med sig av ett besked som får följarna att jubla – och visst är det en hemlighet de hållit på ett tag.

Nu berättar Charlotte Perrelli om lyckan på Instagram!

7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Svindlande prislappen på Charlotte Perrellis hotellvistelse

Om det är några som verkar ha listat ut receptet till framgång är det stjärnparet Perrelli/Jensen. Deras framgångsrika karriärer har gjort att de nu kan leva ett liv i ultimat lyx, och det visar Charlotte gärna upp på sociala medier.

De senaste dagarna har paret spenderat i London, och de har njutit av exklusiva restauranger, dyr shopping och tid tillsammans.

"Inte en dag i London utan lite shopping… började m en promenad på sold Bond Street. Bottega, Gucci, Celine, Saint Laurent, Victoria Beckham och LV hann vi med." Skriver Charlotte på sin blogg.

Annons

De bodde på The Ritz, ett femstjärnigt hotell som klassas som ett av landets finaste. En natt där går loss för kring 10 000 svenska kronor, och det är inte världskänt för ingenting. Där spenderar kändisar gärna sin tid när London kallar.

Hotellet The Ritz i London
Snacka om lyx!

Charlotte och Anders verkade onekligen nöjda med sitt besök.

"Älskar detta ställe. Personalen är helt underbara. Så dedikerade sitt arbete."

Charlotte Perrelli och Anders Jensens glädjebesked – berättar nu

Kanske var resan ett sätt att fira den senaste tidens framgångar. På Instagram delar Charlotte nämligen med sig av ett stort besked, som rör maken Anders.

Han är VD för Cary Group, och har blivit invald i styrelsen till Thule. Ett enormt stort steg i hans karriär, och hustrun Charlotte delar givetvis hans lycka.

Annons

"Offentligt idag" Skriver hon på Instagram följt av hashtagen "stolt fru" och en hjärtemoji.

Självklart har hon vetat om detta ett bra tag innan det blev offentligt, men nu när det är ute i pressen är det inte längre deras lilla hemlighet. Inlägget möts av jubel, och det är många som hyllar Anders Jensen:

"Mycket bra val. Han är mycket duktig och kommer att utveckla Thule på ett bra sätt"

"Bra förvärv "

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Det har länge gått bra för Anders Jensen, och nu går det ännu bättre!

Foto: TT

Annons