Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli visar upp lyxiga gåvan från maken Anders – värd 1 miljon

21 sep, 2021, 07:00 
Ellen Myrgård Lindén
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever ett liv med goda ekonomiska förutsättningar. Nu visar schlagerstjärnan upp en lyxgåva från maken – som han imponerande nog har designat själv!

Annons
Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

2012 skickade Anders Jensen ett Facebook-meddelande till Charlotte Perrelli som skulle förändra deras liv för alltid.

Anders, som då endast hade sett schlagerstjärnan uppträda på scen, föreslog att de skulle gå på dejt. Charlotte gav honom sitt nummer och resten är, som man säger, historia. I år firar paret nio år tillsammans och i sex av dem har de varit gifta. Det vackra bröllopet ägde rum på slottet Château d’Esclimont i Frankrike och den lyxiga kärleksfesten, som pågick i tre dagar och gästades av 120 influgna gäster, blev en riktig snackis.

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli

Men om vi spolar tillbaka bandet lite så var det ju faktiskt så att det hela började med att Anders överraskade Charlotte med ett frieri på hennes 40-årsdag. Kort därefter visade artisten upp diamantringen, som maken designat själv. En stor vit briljantslipad diamant på närmare 5 karat.

– Jag trodde på allvar att jag skulle svimma, skrev Charlotte på sin blogg efter att hon fått den magiska frågan.

Annons

Nu visar Charlotte upp ringen på nytt. I ett Instagraminlägg visar schlagerdrottningen sin nya höstmanikyr och i bakgrunden kan man skymta den maffiga diamantringen. Enligt Aftonbladets uppgifter, i samband med bröllopet, kostar ringen omkring 1 miljon.

Snygga naglar! snygg ring!, skriver flera i kommenatarfältet.

Foto: TT, Instagram

Annons