Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis 20-miljonersaffär avbruten – "Gick i stöpet"

09 jun, 2023, 16:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Charlotte Perrelli håller just nu på med nytt album.

Affären som alla trodde var klar har gått i stöpet. "Det är inte så att vi står och faller och inte får ihop det på grund av det här, men det är ändå tråkigt", säger Perreli

Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Hösten 2022 gick Charlotte Perrelli ut med nyheten om att hon och maken Anders Jensen sålt sin lyxvilla på Marbella, Spanien. I mitten av november skrev Charlotte Perrelli på sin Instagram att familjen nu endast hade några månader kvar i villan innan de skulle lämna över nycklarna till nästa ägare, som man hittat efter enbart tre visningar utav fastigheten.

– Fler än vi som föll pladask för detta ställe, skrev hon då.

Över 20 miljoner i vinst på tre år

Expressen gick i vintras ut med att den nästan 800 kvadrat stora bostaden hade sålts för ett värde utav 72 miljoner kronor, 22 miljoner mer än vad paret köpte den för 2019.

Anledningen till försäljningen var tillväxt i familjen.

”Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla. Denna gång blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag”, skrev Perrelli på Instagram om beslutet.

Annons

Men en ny lyxvilla är redan på ingång. Redan för ett och ett halvt år sedan så köpte Charlotte och Anders sin nästa lyxvilla i Marbella. Huset har sedan dess varit under totalrenovering och kommer vara helt klart nu till midsommar, berättar Charlotte för Amelia.

Försäljningen gick i stöpet

För Amelia bekräftade Charlotte att köpet utav den gamla villan dock gått i stöpet och att fastigheten åter igen ligger ute för försäljning.

– Vi hade sålt villan. Den belgiska familjen som köpte den hade ett företag som de höll på att sälja, men försäljningen gick i stöpet. Nu är villan ute till försäljning igen. Det är inte så att vi står och faller och inte får ihop det på grund av det här, men det är ändå tråkigt, säger hon.

Annons