Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis beslut med Anders Jensen – har ångrat sig

28 feb, 2023, 09:00 

Charlotte Perrelli har ändrat sig. Nu har hon fattat ett beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen är paret på allas läppar. Föga förvånande, för visst har de en livsstil många bara kan drömma om.

De trivs som allra bäst på varmare breddgrader i Marbella, där de spenderat sina dagar nu när det är som kyligast i Sverige.

Men nu har Charlotte ångrat sig, berättar hon själv.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Anders Jensen talar ut om relationen med Charlotte

En snabb kartläggning av parets olika residens ser ut som följande: en lyxvilla i exklusiva Djursholm, en i Åre och en som byggs för fullt i Marbella. Det finns alltså en villa för varje tid på året, något de ser till att utnyttja för fullt.

Paret har i ett par år ägt en rymlig villa i den spanska semesterorten Marbella, men beslutade i fjol att sälja den och blicka framåt. Nu håller de som sagt på att färdigställa en ny rymlig semesterbostad på samma ställe.

Annons

Men hur hinner de med allting? Anders Jensen är ju en framgångsrik entreprenör, med fullt schema.

I podcasten I huvudet på en entreprenör berättar han hur paret får ihop privatlivet med jobb:

– Om jag ska ha möte i London till exempel, då lägger vi det ofta kanske på en torsdag och så flyger Charlotte över fredag, så har vi en weekend i London. Om jag jobbar i Spanien som jag gör ibland för vi har huvudkontor i Barcelona, då kommer hon ner på helgen och så tar vi några dagar där.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har ångrat sig

Nu när kylan svept in över Sverige har Charlotte och familjen befunnit sig i Spanien, något som hon friskt delat med sig av på Instagram:

Och genom ord på bloggen:

"My love….. denna plats

Mitt hjärta slår lite lugnare här. Jag andas bättre och sover djupare. Mår som en princess…. Vill aldrig åka hem …. Känner direkt att här kommer jag tillbringa min ålderdom."

Men nu verkar Charlotte ha ångrat sig. I en ny upplaga bilder på Instagram visar hon nämligen att de gjort en tvärvändning.

"Sportlov och skidåkning och tillbaka i Åre"

Ja, nu är det dags att byta ut poolen mot backen – vilken lyx att ha ett hem lite varstans!

Foto: TT

Annons