Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis bild från det förflutna – totalt oigenkännlig!

16 feb, 2024, 15:00 
Pernilla Albinsson
Charlotte Perrelli
TT.
En bild från Charlotte Perrellis förflutna får hennes följare att höja på ögonbrynen.
Annons

Charlotte Perrelli är en folkkärt artist som många av oss känner igen. Hon har tävlat flera gånger i Melodifestivalen och fått representera Sverige i Eurovision hela två gånger.

7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Tidigare i år var Charlotte i Luxemburg och uppträdde. Anledningen var att Luxemburg för första gången på 30 år är med i Eurovision igen. Dessutom är det ju 25 år sedan Charlotte Perrelli vann hela Eurovision med sin låt "Tusen och en natt" som på engelska fick namnet "Take Me to Your Heaven".

"För mig är det 25 år sedan jag vann i år och med det i bagaget skulle jag kunna resa runt i Hela Europa o vara med på alla nationella uttagningar och tv shower", skriver Charlotte på sin blogg.

Familjelivet i Spanien

På Perrellis Instagram delar hon även med sig mycket av familjelivet med barnen och kärleken Anders Jensen. Vi får följa med på familjens vardag i solen där barnen går i brittisk skola och pluggar spanska varje dag.

Annons

På familjens lediga tid går de yngre barnen i golfskola medan Charlotte tar härliga promenader i solen. När de vill ha mer äventyr tar familjen sitt pick och pack och åker till spanska bergen Sierra Nevada för skidåkning.

Bilden skapar frågetecken hos följarna

Det finns också tillfällen då Charlotte har överraskat oss alla. I ett Instagraminlägg uppmärksammar hon själv ett tillfälle då vi knappt känner igen henne.

Det är stylisten Charlotta Flinkenberg som delar med sig av ett minne från vad hon själv tror är 2009 eller 2010.

"Throwback Thursday: ett av mina favoritjobb - när jag gav denna svenska superstjärna en helt annan stil! Styling och intervju för CHIC, som jag lanserade för många år sedan. Kan du gissa vem det är?", skriver Charlotta till bilden.

I kommentarerna är det många som spekulerar om vem det kan vara på bilden:

"Jill Johnson🔥", svarar en följare.

"Jessica Almenäs eller Charlotte Perelli?", skriver en annan.

Ja hade inte artisten själv gett sig till känna hade nog följarna fortfarande funderat om vem det kan vara.

Foto: TT, instagram/charlotta_flinkenberg.

Annons