Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagen i tårar – sätter ord på situationen kring kärleken Martin

16 feb, 2024, 09:00 
Malin Berghagen och Martin Charlton
Malin Berghagen kommer med ett besked kring sin kärlek Martin Charlton, och erkänner att hon fällt tårar.
Annons
5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

2018 presenterades Malin Berghagen, 57, för britten Martin Charlton, 52, och visst sa det "klick"! Sedan gick det undan.

Året därpå förlovade sig paret och 2022 tog de steget och flyttade ihop. Nu håller de även på att renovera en gård som Malin köpt i Järvsö.

Ja, det råder inga tvivel om att Malin trivs bra i sin vardag med Martin. Och nu har hon kommit på ett sätt att göra den ännu bättre...

Berghagen om tårarna – och insikten

När Malin och Martin blev sambor sålde Martin sin ungkarlslya och flyttade in i Malins lägenhet i Sundbyberg i Stockholm.

Paret tillbringar som nämnt också mycket tid i Järvsö där de håller på att rusta upp gården som Malin köpte i fjol.

En underbar tillvaro. Men något som tycks ha saknats är engelsk matlagning från Malins håll. Det antyder profilen skämtsamt i sitt senaste Instagraminlägg.

Annons

Här berättar Malin att hon börjat titta på Tareq matresa med Tony Irving där duon åker till den sistnämndas hemland, England, och upptäcker det engelska köket samtidigt som vi också får lära känna profilerna bättre.

Tokigheter blandas med känslosamma stunder - som när Tony berättar hur det var att växa upp som homosexuell i Manchester på 70- och 80-talet. Och Malin älskar varje del av det:

"Alltså dom här två 🫶🫶🫶🫶🫶🫶 Nu har jag äntligen börjat tittar på @tareqtaylor matresa med @tony_irving_ i England. Sitter bara och ler eller gråter. 🤣🤣", skriver hon på Instagram.

Malin Berghagens ord om Martin

Malin kommer även med ett besked kring hur vardagen kan ändras för engelskmannen hon bor med, Martin:

"För första gången vill jag lära mig att laga engelsk mat. 😂🥰♥️ Nu blir nog @themartincharlton glad 😋😉 Tack fina fina Tareq och Tony 🙏🏻🫶 Sååå underbar resa som nu har börjat för mig med er. Tack! 🙏🏻".

Underbart!

Foto: TT

Annons