Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens tunga beslut med pojkvännen – efter fyra år tillsammans

22 apr, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Malin Berghagen och pojkvännen Martin Charlton har tagit ett beslut i relationen.

Annons
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnenBrand logo
Här är Lill-Babs döttrar – och alla barnbarnen

Han dök upp när livet var som jobbigast. Efter Barbro "Lill-Babs" Svenssons död mötte Malin Berghagen sin själsfrände.

– Jag var väldigt ledsen och egentligen inte alls i fas att träffa kärleken. Martin satt bara där, en buisnesskille i kostym med rakat huvud. Inte alls som den typ av män – surfare och musiker – som jag tidigare förälskat mig i, har hon tidigare berättat för Allas.

Nu har det gått fyra år, och Malin och Martin Charlton har tagit ett stort beslut i relationen.

Malin Berghagens avslöjande efter Lill-Babs död

Lill-Babs dog den tredje april 2018. Hela familjen, och svenska folket, var i sorg. Men de tunga känslorna underlättade något då Malin fann kärleken på nytt.

2019 gick Martin ner på knä och friade till Malin.

Annons

– Vi har ju varit gifta båda två i långa förhållanden där vi har barn och så vidare, så vi har ju sagt att vi går ”all in” ett år och vad som än händer där vi känner att ”gud vad jobbigt, ska jag leva med den här människan?” eller ”åh, det där är jobbigt” så måste vi hålla ut och ge det en chans, för så mycket tyckte vi om varandra, har Malin sagt i podcasten "Berghagen och Tess".

Men på sin blogg har hon yttrat sig om att "det kanske inte varar för evigt".

”Vår kärlek kan vara resten av vårt liv. Den kan också vara över imorgon. Vi har dagen och vår respekt och kärlek vi visar varandra. Inga löften om evighet för vi båda vet att det är bättre att släppa varandra fri än leva tjafsa, såra eller bråka när man inte känner sig lycklig. Det gör relationen lika sårbar som stark. Lika stark som sårbar”.

”Livet ska aldrig tas för givet. Inte heller relationer. Vem och vilka vill du ha haft din sista dag med om detta vore din sista? Vilka samtal hade du velat ha? Vem hade du delat din skratt med? Livet är nu och kanske även imorgon”.

Annons

Malin Berghagens beslut i relationen med pojkvännen – efter 4 år

Men nu verkar det som att paret tagit ett stort steg i relationen. Under deras år tillsammans har de levt som särbor, men nu väljer Martin att sälja sin lägenhet i centrala Stockholm.

"Nu säljer Martin sin lägenhet på söder. Ett stenkast från Södrastation vid Swedenborgsgatan och nära Mariatorget och Medborgarplatsen", skriver Malin på Instagram följt av en länk till bostaden.

Det verkar alltså som att Malin och Martin nu kommer flytta ihop. Men ja, det återstår att se, helt enkelt!

Foto: TT

Annons