Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis glädjeyra! Beslutet med maken: "Förväntansfull och lycklig"

23 nov, 2022, 08:00 
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen

Nu delar sångfågeln med sig av glädjen!

Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det var 2015 som makarna Charlotte Perrelli och Anders Jensen slog sina påsar ihop och gjorde kärleken officiell. Tillsammans har de två gemensamma barn, och desto fler bonusbarn som förgyller livet.

De lever ett fartfyllt liv tillsammans – och nu är det dags för en stor förändring i hemmet. Charlotte har nämligen fått igenom en riktig drömplan!

Drömmen går i uppfyllelse

Ja, i lyxvillan på Djursholm finns det gott om utrymme för barn med spring i benen. På hela 800 kvadratmeter lever familjen till vardags i sin mångmiljonsvilla. Men det verkar forfarande finnas lediga ytor att ta tillvara på, om det är i Djursholms-villan nybygget planeras, det vill säga.

För nu berättar Charlotte på sin Instagram och på sin blogg om nästa projekt: hon är i full gång med att bygga sin egna musikstudio!

Annons

För en musikälskare som Charlotte är detta en stor dröm som går i uppfyllelse berättar hon, och glädjen går inte att ta miste på:

"Ääääääntligen går min dröm i uppfyllelse!

Har drömt om det sedan liten flicka. Jag älskar att sjunga i studio … lekfullheten och det kreativa. Möten. Så otroligt skoj och givande." Skriver hon bland annat på sin blogg.

Hon berättar att hon just nu håller på välja inredning och prylar till studion, och att hon knappt kan vänta tills den står klar.

Beslutet med Anders Jensen

Det verkar som att det inte var helt självklart att en musikstudio skulle få plats i hemmet. På sin blogg berättar Charlotte att makarna först stod och valde mellan ett hemmakontor till Anders Jensen, eller en studio till Charlotte.

Fullt upp när en artist och superentreprenör bor tillsammans alltså – men det var ingen som gick lottlös. Istället kom de överens om båda delar får plats!

Och tur är det, Charlotte är nämligen helt lyrisk inför vad som komma skall, det är tydligt på hennes blogg:

"Som julafton varje dag.

Jag är så förväntansfull och lycklig över detta. Vilken dröm!!!"

Foto: TT/Instagram

Annons