Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis ilska – efter orden om skilsmässa efter nio år som gifta

10 maj, 2024, 17:00 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli rasar när hon nås av att det sägs att hon och Anders Jensen går skilda vägar – efter nio år som gifta.
Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

2015 gifte sig Charlotte Perrelli, 49, och Anders Jensen, 46, under storslagna former på slottet Chateau d'Esclimont utanför Paris.

Sedan dess har makarna välkomnat sonen Alvin, 6, till världen som är syskon till Adrian, 11, och halvsyskon till Angelo, 20, Alessio, 18, och Izabella, 16.

På sociala medier får vi följa Charlottes och Anders tillsynes underbara liv, som består av många lyxiga resor. Men nu har friden störts.

Charlotte Perrelli ser rött efter orden

Detta efter en otäck incident där en person, som utgett sig för att vara Charlotte, kontaktat en man från Eslöv på Facebook, skriver Skånska Dagbladet.

Annons

I artikeln kan man läsa att bedragaren skrivit att Charlotte håller på att skilja sig och att hon vill skicka pengar till Eslövmannen i ett kassaskåp.

Något som gjorde honom misstänksam och fick honom att slå larm. När sajten Hänt når den riktiga Charlotte Perrelli kan hon inte dölja sin ilska:

– Det är det sjukaste jag hört på länge. Det är lätt att skratta åt det eftersom det är så dumt – men det är ett stort problem att många blir lurade på nätet, tyvärr.

– Jag ska absolut inte skilja mig, och vi firar tio år som lyckligt gifta nästa år. Då ska vi gifta oss igen - med varandra!

Charlotte Perrelli drabbats förut

Dessvärre är det inte första gången Charlotte blivit ofrivilligt indragen i internet-bedrägeri.

Annons

Tidigare har hon uttryckt ilska efter att ha sett falska annonser på nätet där det ser ut som att Charlotte gör reklam för produkter som hon i själva verket inte har något med att göra:

"Nej nej nej!!!!! Jag gör absolut inte reklam för några mirakelkurer till viktminskning! Jag tror inte alls på sådant och gör inte reklam för detta", har hon till exempel skrivit.

Vi hoppas att Charlotte slipper vara med om något liknande igen.

Foto: TT

Annons