Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om Charlotte Perrelli stämmer – gör beslutet offentligt

03 maj, 2024, 06:00 
Nu kommer Charlotte Perrelli med nyheter.
Annons
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska krisBrand logo
Anders Jensens mångmiljonklipp – i Charlotte Perrellis ekonomiska kris

Sångfågeln Charlotte Perrelli charmade hela svenska folket när hon slog igenom under tidigt 90-tal, och sedan dess har karriären bara gått spikrakt uppåt.

Nu skördar hon frukterna av framgångarna ihop med maken Anders Jensen borta i soliga Spanien. Men snart går ett flyg till Sverige igen – Charlotte kan nämligen bekräfta ett efterlängtat karriärsbeslut.

Charlotte Perrelli bekräftar roliga nyheten

Charlotte är i princip synonym med Melodifestivalen efter sina fem bidrag, och två raka vinster.

Och man kan lugnt säga att Charlotte lever sin dröm. Faktum är, att hon redan som 9-åring, hemma i vardagsrummet i Skåne sa det rätt ut:

– Min största dröm är att vinna schlager-EM!

Charlotte Perrelli vinner Melodifestivalen 1999
Charlotte Perrelli, då Nilsson, efter vinsten 1999.Gunnar Seijbold

Så blev det också, två gånger på raken, 1999 och 2008. Hon har alltså representerat Sverige i Eurovision song contest dubbelt upp, och har tack vare det blivit en riktig ikon även i internationella sammanhang.

Annons

Därför var det nog många som misstänkt det som Charlotte Perrelli nu bekräftar: hon åker till Malmö för att hålla i en mellanakt!

Ihop med Helena Paparizou och Sertab Erener kommer de tre stjärnorna bjuda på ett riktigt schlager-nummer i den andra semifinalen, och digital allsång!

Hemlighetsmakeriet inför Eurovision song contest

Nu har alla Eurovision-fans något att jubla över – Charlotte återvänder!

Tävlingen avslöjade också vem som gör mellanakten i den första semifinalen, och det är ingen mindre än Benjamin Ingrosso. Enligt ett pressmeddelande kommer han bjuda på ett medley.

Den stora finalen som äger rum den 11:e maj är det däremot ett större hemlighetsmakeri kring. Programledaren Petra Mede har däremot hintat om ett hejdundrande shownummer – med hemliga gäster:

– Jag vill avslöja att det kommer bli ett shownummer i Eurovision song contest. Det kommer sjungas, och dansas, därför att ingen gör det bättre än jag...

Foto: TT

Annons