Charlotte Perrellis kamp med Anders Jensen – renoveringskris i 60-miljonersvillan

31 jan, 2022, 20:30 
AvIndra Nordemar

Charlotte Perrelli och Anders Jensen befinner sig mitt i ett renoveringskaos.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen lever på många sätt ett drömliv. De är ofta ute på lyxresor och bor på exklusiva hotell, men det kanske mest häpnadsväckande är deras extravaganta boenden.

De har en överdådig villa i Marbella på 800 kvadratmeter med både pool och takterass. Prislappen? 50 miljoner kronor.

Hemmet i Djursholm är även det på 800 kvadratmeter. När kåken köptes låg prislappen på dryga 20 miljoner kronor, men då var villan något nedgången. Sedan dess har den totalrenoverats och i dag värderas bostaden till cirka 67 miljoner kronor.

Men makarna är inte nöjda – nu renoverar de mångmiljonvillan igen.

Charlotte Perreli renoverar Djursholmsvillan – igen

Recept.se Nyhetsbrev

Förutom nödvändiga rum som sov- och badrum har Djurholmsvillan många pråliga detaljer – tennisbana, spel- och biorum, pool som på vintrarna görs om till isrink, vinkällare, ja, allt och lite till helt enkelt.

Annons

Men nu ska flera rum göras om. Bland annat ska en walk in closet på vinden göras om till Anders kontor.

– Sovrum och badrum ska också byggas ihop till en master suite. Vi gör om allt. Tutti! Det är sågspån på golvet och vi ska fixa väggar, tak och golv, ny el, golvvärme och isolering, säger Charlotte till tidningen Amelia.

Charlotte Perrelis kamp med Anders Jensen

Charlotte och Anders har fått flytta in till sonen Alvins rum, där de nu bott i fyra månader – och drygt fyra månader återstår.

– Nu lever vi återigen i byggdamm i ett halvår. Hela vårt gym är en stor garderob med klädhästar utställda bland maskinerna. Det är bara att hacka i sig att det är rörigt ett tag. När det är klart kommer det att bli sju gånger bättre än innan. Det är angenäma problem.

För många kommer renovering med en hel del andra problem, som konflikter i relationen. Men det verkar som att makarna Perrelli höftar det på bästa möjliga sätt.

Annons

– När vi väl bestämt oss, då kompromissar jag inte och går omkring och surar. Snarare fokuserar jag på att jag är privilegierad som har möjlighet att göra det. Vi har tio gubbar som är här varje dag. Både jag och Anders är projektarbetare. Vi går in i grejer och gillar att avsluta.

Foto: TT

Annons