Charlotte Perrellis lyxyacht på semestern med Anders Jensen – spana in galna prislappen!

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen sparar inte in på lyxen när de är på semester i Marbella.

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tagit med sig alla barn för en semester i undersköna Marbella, Spanien, och igår kunde vi se dem njuta för fullt från bland annat en lyxyacht på nya bilder.

Båtens namn var M/S Martyna och den finn till uthyrning hos företaget Marbella Boat Charter, men den är ingen billig historia.

Båten, av modellen Sunseeker Predator 58, är 17,5 meter lång och har sovplatser för 6 personer men det går att vara 11 totalt ombord. Den 17,5 meter långa farkosten har en svit med dubbelsäng samt två tvillingrum, och alla bekvämligheter du kan tänka dig till sjöss finns såklart på plats.

För att hyra båten över dagen, då ingår en egen skipper samt snacks och drycker av både alkoholhaltigt slag och inte, får man punga ut med hela 2890 euro, nästan 30 000 kronor!

Vill man istället hyra båten i en vecka, ja då ligger priset på blygsamma 180 000 kronor. Går man i båtköpartankar och vill ta steget att införskaffa en egen Martyna går modellen på ca 2,5 - 3,5 miljoner på andrahandsmarknaden. En riktig lyxvariant hade de hittat med andra ord!

Ett Facebook-meddelande som startade allt

Anders Jensens modiga Facebook-meddelande till Charlotte år 2012 skulle leda till två barn och flera miljonvillor.

Ja, 2015 gifte sig paret och nu lever de ett härligt liv i sin villa på 800 kvadratmeter i Djursholm.

– Jag känner mig extremt lyckligt lottad och jag tänker på det jätteofta, har Charlotte tidigare sagt till Expressen.

På sociala medier får vi följa paret. Charlotte är ofta öppen med sin kärlek till Anders, särskilt på Instagram:

"Tänk för nästan 10 år sedan började vårt liv tillsammans.... varje dag tillsammans gör mig tacksam", skrev Charlotte till exempel i april.