Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis lyxhus – avslöjar första bilderna inifrån!

05 apr, 2022, 04:00 
https://image.svenskdam.se/image-8242143?imageId=8242143&width=1320&height=1320&cropw=49.3&croph=36.55&x=23.24&y=14.1
Jacob Johannesson
Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen.

Charlotte Perrelli avslöjar första bilderna inifrån lyxhuset på Djursholm tillsammans med maken Anders Jensen!

Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

Just nu håller Charlotte Perrelli på att renoverar sitt lyxhus tillsammans med maken på Djursholm, men projektet har stött på stora problem.

Charlotte Perrelli avslöjar första bilderna inifrån lyxhuset

– Vi renoverar så jäkla mycket här hemma. Just nu har vi ett projekt, vilket man kan diskutera hur briljant det är, att bo i byggdamm. Just nu bor Anders och jag i Alvins rum. Vi håller på att renovera vårt sovrum och badrum, och faktiskt hela vinden också där har jag ett dressingroom och det var dags att göra i ordning. Hela fjärde våningen renoveras. Det är typ i vartannat rum. Det är byggdamm överallt, det är bygglådor, har hon tidigare berättat för Expressen.

Annons

Men bygget går vidare och under förra veckan gav Perrelli lugnande besked, och berättade att huset börjar bli färdigt.

”Känslan när man första gången ska sova i sitt nyrenoverade sovrum… efter 6 månader i byggkaos. Duscha i ett ”nytt” badrum och i morgon svassa runt i vårt helt nya dressingroom innan det är dags för frukost med familjen”.

För den första gången visar nu Charlotte Perrelli bilder från lyxhuset. I ett blogginlägg på Damernas värld "bjuder" nu schlagerdrottningen in allmänheten för en smygtitt.

"Vi har renoverat badrum och vårt sovrum till en mastersuit nu under 6 månader och även hela mitt dressingroom. Vi slog ut hela våningen och på det sättet fick även Anders plats med sitt. Tänkte att ni kanske var sugna på lite före o efter bilder. Som vanligt så glömmer man lätt att ta bilder innan och kommer på det en bit in i processen, nåväl… bättre än inget. En glimt……".

Foto: TT.

Annons
Annons