Charlotte Perrellis lyxiga beslut för barnen - övertalad av äldsta sonen

Charlotte Perrelii med äldsta sönerna

Foto: TT, Instagram

Allt har inte varit en dans på rosor för schlagerdrottningen Charlotte Perrelli. Hon har minst sagt haft det slitigt stundtals. Nu strävar Charlotte efter att barnen ska få det bästa.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Schlagersångerskan Charlotte Perrelli är idag en mycket självklar och uppskattad artist men det har krävts slit för att nå där hon är idag. Framgångarna har inte dykt upp över natten. För Amelia berättar sångerskan vilka arbeten hon testat på genom åren.

– O ja! Jag jobbade som turistguide, vilket innebar att sköta både glassförsäljningen, korvkiosken, ta hand om simskolan och guida tyskar som ville spana efter älgar. Jag gick upp tidigt, var den som öppnade och tyckte det var roligt att ta ansvar. Sedan jobbade jag även inom vården i några år, på servicelägenheter. Städade, duschade de äldre och hjälpte dem med sina toalettbestyr, säger Charlotte till Amelia.

Ja, Charlotte har sannerligen tagit sig igenom hundåren innan hon blev en välkänd och folkkär artist. Frågan är om samma gäller sönerna Angelo och Alessio?

Charlotte Perellis insikt med maken Anders Jensen – ärliga orden om relationen

Perrelli om curlingen: "Vi ger dem inte det ansvar de är kapabla att ta "

– De har inte haft så hårda och intensiva sommarjobb som jag. Herregud, de har inte torkat många rumpor … Jag får vara glad att jag slipper torka deras!, säger Charlotte till Amelia.

Hon kan erkänna att hon är lite utav en curling-förälder.

– Vi ger dem inte det ansvar de är kapabla att ta. Kanske är det skillnad på killar och tjejer? Jag vet inte.

Övertalades till den dyra gåvan

Det verkar inte som att sönernas framtid är så skakiga och osäkra för tillfället. Angelo och Alessio har nämligen bett om att bli placerade på en privatskola. Charlotte var först något skeptisk men lät sig bli övertygad av den äldsta sonen Angelo.

– Min äldsta son ville testa det, då han hört så mycket gott om just den privatskolan av sina kompisar. Jag kände att jag behövde supporta honom i detta om det var något han verkligen ville, så jag bokade ett möte med de ansvariga på skolan.

Ja, nog är det inte en billig historia med privatskola. Charlotte verkar i alla fall otroligt nöjd över investeringen i sina söners utbildning och framtid.

– Tänk om jag hade fått uppleva det här själv som tonåring – jag hade älskat varje dag! Visst är det dyrt, men jag ser det som en gåva till dem, den bästa investering jag kan göra för deras liv.

Foto: TT, Instagram