Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis och Anders Jensens trista besked – hade inget val: ”Fick inte...”

22 nov, 2023, 10:00 

Charlotte Perrelli berättar nu själva om jobbiga beslutet.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har lämnat Sverige för att söka nya äventyr på varmare breddgrader. Sedan en tid tillbaka har de sin bas i spanska Marbella, långt ifrån det liv som de är så vana vid.

Lasse Berghagen är död – blev 78 år gammalBrand logo
Lasse Berghagen är död – blev 78 år gammal

Sångerskans vardag kantas nu av spanska språklektioner. På Instagram delar hon ofta med sig av livet i Spanien och berättar att det inte är en helt enkel resa att lära sig bemästra ett främmande språk.

Hon ser även till att bjuda ned sina vänner och familj till det varma klimatet, så de också får möjlighet att njuta av det väder och svalkande poolhäng som tillhör familjen Perrellis vardag.

Annons
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har flyttat till Spanien.

Därför kom inte Charlotte Perrelli på Lasses begravning

Samtidigt gör avståndet att det blir svårt att komma hem till Sverige. När Lasse Berghagen begravdes den 20 november i Hedvig Eleonora kyrka kunde Charlotte Perrelli dessvärre inte närvara.

I ett inlägg på Instagram skriver Charlotte om det trista beskedet, och att hon verkligen försökte komma på begravningen men att det helt enkelt inte gick att få till.

”Vi fick inte ihop det igår och kunde inte närvara, men vi tänker på dig. Har självklart skickat blommor. Det såg helt fantastiskt ut… Så mycket kärlek till dig från alla”.

Annons
Charlotte Perrelli

Så var Lasse Berghagens begravning

På begravningen närvarade vänner, familj och kollegor – men det var hela Sverige som tog farväl av en artist så folkkär att hans låtskatt kommer leva kvar i många år framöver.

För Svensk Damtidning har vännen Marcus Birro berättat om begravningen, som rymde både sorgsna och glada känslor.

– Det var som en kostcirkel på något sätt, hela varvet runt, det var både allvarlig innerlighet, men också skratt, taktfasta applåder och stamp i golv och sång. Det var fantastiskt, sa han.

Foto: TT/Instagram

Annons