Charlotte Perrellis plötsliga bröllopsvändning – oväntade beslutet i relationen

30 aug, 2022, 11:00 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Artisten avslöjar nya detaljer om framtiden med maken Anders Jensen!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

För sju år sedan var det en strålande Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 45, som svor varandra evig tro och kärlek. 120 gäster fick bevittna det sagolika bröllopet på franska slottet Chateau d'Esclimont.

Charlotte Perrelli var klädd i en exklusiv klänning skapad av den libanesiska modedesignern Elie Saab. På plats närvarade flera kändisar och vänner för att ta del av det påkostade bröllopet i den 30-gradiga värmen.

– Vi är världens lyckligaste och har haft helt magiska dagar i Frankrike med nära och kära, hälsade Charlotte Perrelli och Anders Jensen till Expressen.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig 2015 på franska slottet Chateau d'Esclimont.

Charlotte Perrelis beslut – visar upp lyckan

Recept.se Nyhetsbrev

Kärleken har fortsatt att blomstra efter bröllopet. Charlotte Perrelli och Anders Jensen visar ofta upp familjelyckan på sociala medier, och är noggranna och många om att uppvakta varandra.

Annons

I samband med den sjunde bröllopsdagen passade Charlotte Perreli på att dela med sig av bilder från bröllopet och skickade en lång kärlekshälsning till sin käre make.

”Grattis älskling på vår Bröllopsdag! Älskar dig mer än någonsin. Att ha dig vid min sida känns som en självklarhet men inget jag någonsin skulle ta för givet. Du är fantastisk på så många sätt och jag älskar att vi skrattar tillsammans VARJE dag, det gör mig till världens lyckligaste fru. Jag hoppas vi får fira minst 50 bröllopsdagar till...” skrev hon.

Charlottes bröllopsvändning med Anders

Även Anders Jensen såg till att uppvakta sin fru på bröllopsdagen och skickade en alldeles egen hälsning.

"Bröllopsdag! Den vackraste brud jag någonsin sett med det största hjärtat. Familjens motor och nav. My love, my life..." skrev han.

Nyligen meddelade paret att de dessutom tänker förnya sina bröllopslöften. Beslutet togs efter att de själva varit gäster på ett bröllop och fått blodad tand.

Annons

”Nu bestämde vi oss. Efter att ha pratat om detta ett tag så blev vi i går övertygade och inspirerade. Dags att förnya löftena!!!!! Så häftigt att gifta om sig. Dessutom med samma man…. Och ganska lugnt och skönt när man vet att ens respektive kommer säga JA!!!” skrev Charlotte på Instagram.

I kommentarsfältet var det många som var överlyckliga över parets kärleksframgång. Artisten Sarah Dawn Finer, 40, föreslog även hur de skulle gå till väga för att förnya sina löften.

”Gör det hemma. I trädgården. Bästa tipset! Så fint, och ett minna för livet att ha kvar i väggarna.”, skrev hon.

Foto: TT/Instagram

Annons