Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensens romantiska dejt med Charlotte Perrelli – i lyxbilen värd över 1 miljon kronor

25 aug, 2022, 10:00 
AvIbraheem Alsalman
Vilken fin bil! Bilder: Instagram/TT

Vilken hisnande summa!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Det går ingen nöd på kändisparet Charlotte Perrelli och Anders Jensen. Så långt är vi nog alla överens!

Perrelli och Jensen delar gärna med sig av lyx- och drömlivet de lever varje dag. Sedan tidigare äger de en villa på exklusiva Djursholm som kostade 20 miljoner kronor när den köptes. Dessutom behövde paret renovera villan som är 800kvm stor. Mycket stort och mycket lyxigt! Charlotte Perrelli och Anders Jensen har även ett hus i spanska paradiset Marbella och det uppges kosta upp mot 50 miljoner kronor.

Men hur träffades de, egentligen? Folkkära Perrelli har tidigare berättat hur Jensen fick henne på fall:

Anders Jensen, 43, skrev till Charlotte på Facebook, Och hon var inte alls särskilt sugen på en dejt.

Annons

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, har Charlotte berättat i dokumentären "Charlotte Perrelli: Flickan från Småland."

Anders Jensens lyxiga bil - så mycket är den värd

Men en dejt blev det – och idag är de både gifta och har barn. Charlotte har sönerna Alessio och Angelo tillsammans med ex-maken Nicola Perrelli. Från äktenskapet med sportprofilen Suzanne Sjögren har Anders dottern Izabella. Anders och Charlotte har tillsammans sönerna Adrian och Alvin. En stor familj med andra ord.

Och det verkar så att de njuter av varandra sällskap väldigt mycket – och det visar de gärna på sociala medier – speciellt på Instagram.

Under veckan har succéparet varit ute på dejt. Något som Perrelli uppmärksammade på Instagram-story. I Stockholmnatten syns paret åka i Anders Jensens lyxbil som är en Aston Martin DB11 Volante. Bilen köpte i år, 2022, och uppges vara värd strax över en miljon kronor. Driftkostnader ligger på strax över 13 000 kronor - per år.

"Datenight och Movie", skriver Charlotte Perrelli.

De verkade ha det superbra och visst ska man unna sig lite, även om det bara var en vanlig onsdag.

Annons