Charlotte Perrellis relation med exmaken Nicola – så ser den ut i dag

charlotte perrelli nicola perrelli

Charlotte Perrelli, i dag gift med Anders Jensen, var tidigare gift med Nicola Perrelli, som hon har två barn tillsammans med. Såhär ser relationen ut i dag!

Artisten Charlotte Perrelli, som tidigare i år medverkade både i Melodifestivalen 2021 och Stjärnorna på slottet, är i dag lyckligt gift med maken Anders Jensen. År 2015 gifte sig paret och i dag har de även två söner tillsammans.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien – för 50 miljoner

Charlotte har även två söner tillsammans med sin ex-make Nicola Perrelli, som hon gifte sig med år 2003. Men efter fem år tog äktenskapet slut och de gick igenom en tuff skilsmässa år 2008.

Charlotte Perrelli om synen på äktenskapet med Nicola

I en intervju med Expressen har hon berättat om hur hon ser tillbaka på skilsmässan från Nicola.

– Jag tänker inte på det förflutna. Jag ältar ingenting och ser ingen sorg i någonting. Snarare ser jag glädje över att jag är förbi det och har lyckats använda misstag och erfarenheter till att bygga en bättre plattform. Att ta sig igenom ett misslyckande och vända det till något positivt tar många år. Det spelar ingen roll om hjärnan säger ”do it”.

– Skilsmässa är ett ångestladdat ord, men i dag upplever jag inte de känslorna. Det är så jävla skönt! Skilsmässan för tolv år sedan påverkar mig inte längre. Det känns som ett annat liv. Jag kan se tillbaka på med ganska klara ögon och lägger inga värderingar i det längre, säger hon.

Omtalad skilsmässa

Relationen med Nicola, som tidigare hette Ingrosso i efternamn och är bror till Vito och Emilio, var vida uppmärksammad och deras uppbrott var inget undantag. Det var i samband med finalen i Eurovision Song Contest 2008 som Charlotte upptäckte makens otrohet.

”På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv”, skriver hon i sin självbiografi Flickan från Småland.

Valt att behålla efternamnet Perrelli

Det dramatiska uppbrottet till trots så bytte Charlotte aldrig tillbaka till efternamnet Nilsson. Inte ens sedan hon gift om sig för fem år sedan har hon släppt efternamnet Perrelli. Maken Anders Jensen träffade hon via Facebook och sedan de gift sig heter hon Charlotte Jensen Perrelli.

Nicola har tidigare uttalat sig om att han vill att Charlotte ska släppa efternamnet.

– Nu är vi skilda och jag vill ha tillbaka mitt namn, punkt slut. Jag är inte svensk, jag är italienare och så här funkar det i Italien. Du behöver inte hedra mig genom att behålla mitt namn. Ta bort det bara, punkt slut, sa Nicola till Aftonbladet år 2012.

Många år har gått sedan dess men Charlotte har fortfarande inte bytt efternamn. Istället har hon gjort det tydligt att namnet kommer bli kvar.

”Jag kommer fortsätta heta Perrelli i efternamn då mina barn heter det och jag vill ha samma efternamn som dem. Jag lägger till Jensen som mellannamn fast privat. Som artist kommer jag behålla mitt artistnamn Charlotte Perrelli”, skrev Charlotte i ett inlägg på Instagram i samband med bröllopet mellan henne och Anders.

LÄS MER: Anders Jensen om lyxlivet med Charlotte Perrelli

På en bra plats i livet

Idag är hon däremot på en väldigt bra plats i livet, med sin Anders, deras gemensamma två små killar, och hennes äldre söner som hon har med Nicola samt Anders dotter som han har med journalisten Suzanne Sjögren. Och relationen med Nicola verkar också bättre. En riktig storfamilj, något som Charlotte själv tycker om mycket.

– Gud ja, det finns inget bättre! Och det är minst sagt fullt ös med alla killarna det kan jag lova dig, har Charlotte berättat för Aftonbladet.

Foto: TT

Källa: Expressen, Aftonbladet