Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis underbara gest till föräldrarna – tog hjälp av polisen

14 dec, 2022, 11:30 

Charlotte Perrelli berättar själv om lyxjulen med maken Anders Jensen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

När Anders Jensen kontaktade Charlotte Perrelli på Facebook 2012 kunde hon i sin vildaste fantasi inte tro att han var mannen i hennes liv. Förslaget på dejt ledde till ett sju timmar långt samtal – som så småningom blev till ett bröllop och två gemensamma barn.

Idag lever paret ett extravagant lyxliv. Till vardags bor de i en 800 kvadratmeter stor villa i Djursholm och när snön börjar falla har de ett vinterparadis i Åre till sitt förfogande.

– Anders skojar ibland om att det tar honom en kvart att gå från köket och tv-rummet och tillbaka. Han brukar också säga att han vill flytta in på hotell de dagar jag inte är hemma eftersom allt känns så stort, har Charlotte Perrelli sagt om villan i Djursholm till Kvällsposten.

Annons

Charlotte Perrelli om lyxjulen med Anders Jensen

I år blir det ett lyxigt julfirande i Åre med hela familjen. Dagen börjar med ett besök i Åre gamla kyrka där det vankas julmusik, sen letar sig familjen vidare till torget och dansar runt granen.

När de väl är hemma i lyxvillan är barnen så ivriga att få öppna sina julklappar att man väntar med att hugga in på julbordet, som består av klassiska inslag som Janssons frestelse, julskinka och köttbullar.

– När det kommer till julklappar ska man hitta en kompott, där barnen både får det de önskar sig samtidigt som det är något de behöver. Det kan vara nya hörlurar, skidor, en skidjacka, skolväska och något år Playstation. Högt och lågt, säger Charlotte Perrelli till Amelia.

Presenten till föräldrarna – polisens hjälp

Julklappar är en stor del av Charlotte Perrellis julfirande. Hon minns än idag barndomens jular och presenten hon gav till sina föräldrar, som även involverade polisen.

Annons

– Den bästa julklappen gav jag till mamma och pappa 1989. Jag var 15 och hade börjat sjunga när jag var 13. Syrran och jag gick ihop och köpte en stor resväska, som vi fyllde med badbyxor och resegrejer och en flaska whisky. Två dagar senare hade vi bokat en resa till Kanarieöarna till oss och våra föräldrar, som aldrig hade flugit förut.

– Till vår hjälp hade vi Växjös fantastiska polishus. Vi hade lämnat in bilder på mamma och pappa och de hade ordnat med pass som våra föräldrar bara behövde lösa ut.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Anders Jensen och Charlotte Perrelli ser fram emot lyxjulen i Åre.

Foto: TT/Instagram

Annons