Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis vädjan till sonen: "Vart ska detta leda?"

17 jul, 2022, 11:00 
Charlotte Perrelli

Nu hoppas hon att sonen inte går i hennes fotspår.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx och flärd tillsammans med maken och affärsmannen Anders Jensen. Just nu befinner familjen sig i ett soligt Marbella, där de har ett vackert sommarhus.

Charlotte har ju musiken att tacka sina framgångar och att hon kan leva det härliga liv hon gör, men ändå verkar det som om hon helst avråder andra från att gå i hennes fotspår...

"Rörigt"

Charlotte har verkligen fullt hus med sin stora familj. Hon har fyra barn, Angelo och Alessio med exmaken Nicola Perrelli, och minstingarna Adrian och Alvin med nuvarande maken Anders.

– Det kan hända att jag kommer ner till köket en lördagsmorgon och tänker: ’Helvete vad många ungar!’. Numera fyra egna barn och så allas kompisar. Men ljudet av barn som leker, skrattar och små fötter som klapprar mot golvet – det kanske är rörigt, men jag gillar det, sa Charlotte till tidningen Mama om sin barnaskara.

Annons

Dessutom har Anders dottern Izabella, från ett tidigare äktenskap med journalisten Susanne Sjögren. Charlotte kom in i Izabellas liv när hon bara var tre år gammal, och har bott varannan vecka hos Anders och Charlotte.

Vädjan till sonen

Fem barn – med fem olika personligheter alltså! Det måste vara spännande för Charlotte att följa sina söner, och Izabella, genom livet och se vart det bär åt.

Men det verkar som om det finns en karriär hon gärna ser att barnen undviker, och det är ingen annan än hennes egna. På sin blogg berättar hon att minstingen Alvin, som är född 2018, visat en fallenhet för musiken precis som sin mor.

Däremot hoppas hon inte att han följer hennes fotspår, att ha det som hobby räcker gott och väl. Orsaken till det berättar hon inte, men veteranen har säkerligen sina välgrundade anledningar...

"Så fascinerad över Alvins musiköra och hans intresse…. Vart ska detta leda? Hoppas dock han fastnar för något annat än musik. Får gärna bli en bisyssla…." Skriver hon på sin blogg.

Foto: TT

Annons