Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nyhetsmorgon-profilens bröllopslycka – med kända sportstjärnan

17 jul, 2022, 07:00 

Det råder fullständig kärleksyra!

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Sommaren kan nästan kallas för kärlekens årstid, och detta år är inget undantag. Faktum är att det kanske stämmer mer än någonsin, efter långa år med pandemi och restriktioner.

Nu har lyckan kommit till en populär Nyhetsmorgon-profil, och kollegorna har samlats för att fira kärleken!

Bor i USA

För den som ofta rattar in programmet, eller är sportintresserad är Ida Björnstad ett bekant ansikte. När det behövs sportexpertis i studion rings hon gärna in, speciellt på sommaren när hon är i Sverige, och har full koll på läget. "Världens bästa sommarjobb" kallar hon själv Nyhetsmorgon!

Ida är journalist och programledare, och har jobbat mycket med sport på TV4, i synnerhet ishockey. Sedan förra året kan hon dessutom titulera sig författare, då hon bokdebuterade med barnboken Bit ihop.

Nu har hon däremot lämnat det fasta programledarjobbet på TV4 bakom sig, efter att hon flyttat till Nashville, USA, med maken Mattias Ekholm och barnen William och Maja. Mattias är hockeyproffs, och spelar i NHL.

Annons

Men nu är paret tillbaka i Sverige, för ett härligt sommarbröllop!

Gifter sig för andra gången

Massvis av bekanta ansikten, det vill säga TV4-kollegor, befann sig i helgen i Rättvik för att hylla kärleksparet. Men faktum är att de redan är gifta. Ida och Mattias gifte sig på midsommarafton 2020, mitt i brinnande pandemi. Ceremonin blev därför liten, och bara de allra närmsta kunde komma.

– Vi lever i speciella tider och då får man göra det bästa av situationen. Självklart kändes det lite konstigt att man inte fick krama sina nära och kära efter sitt bröllop, men säkerheten gick i första hand och förhoppningsvis får vi fira vår kärlek med ett större sällskap inom den närmaste framtiden så fort läget, och Mattias jobb, tillåter, sa Ida då till Sportbladet.

Och nu var det alltså dag! Firandet inleddes redan dagen innan, och på lördag var det ceremoni i Rättviks kyrka. På plats var bland annat Anna Brolin, Maria Forsblom och Rania Shemoun Olsson. Se bilderna här!


Foto: Skärmdump, Instagram

Annons