Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken efter Carina Bergfeldts beteende i Allsång på Skansen – förstår ingenting

28 jun, 2023, 13:00 

Ingen förstår nånting efter tv-bilderna på Carina Bergfeldt.

Annons

Det är nog ingen som missat att Pernilla Wahlgren gjort sin första sändning som ny programledare för Allsång på Skansen. Och sällan har en debut blivit så hyllad av kritiker såväl som tv-tittare!

Skansen var givetvis fullproppat, och bland skaran fanns familjemedlemmar till Pernilla och andra kända ansikten – däribland Carina Bergfeldt.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Så väljs låtarna i Allsång på Skansen ut

Startfältet för premiären var stjärnspäckat. Mando Diao, Lasse Stefanz, Laleh, Louisiana avenue och såklart: Eurovision-drottningen Loreen! Ja, hela Skansen sjöng med när hon valde hitlåten Euphoria som sin Allsångslåt.

En publiksuccé, men också aningen svårsjungen. När Pernilla gav micken till dottern Bianca, mitt i den högsta tonen, tackade hon snällt nej.

Annons

Så hur väljs egentligen låtarna till Allsång på Skansen? 2020 avslöjade Sanna Nielsen att hon hade ett finger med i spelet, och att låtarna ändras inför varje säsong.

"Idag börjar arbetet med alla allsånger vi ska sjunga tillsammans i sommar. 100 st ska väljas ut idag. Vad tycker ni? Vilka allsånger vill ni ha med i årets allsångshäfte?" Skrev hon då.

Carina Bergfeldt chockar alla i Allsång på Skansen

Laleh valde låten Gött å leva med Claes Eriksson, och alla i publiken sjöng med. Pernilla Wahlgren vandrar runt som att hon inte gjort något annat, och låter folket sjunga med.

Plötsligt ser vi ett bekant ansikte i rutan, programledaren Carina Bergfeldt. Och snacka om att hon tog ton! I kommentarsfältet på Carinas Instagram förstår följarna ingenting, hon har ju en dold talang!

"Både såg och hörde dig. Du sjunger ju riktigt bra" Skriver en förbluffad följare.

"Vilken sångröst du har" Skriver en annan.

Annons

"Bra sjunget" Kommenterar en tredje.

"Tack för skönsången, du har riktigt bra röst" Påpekar en fjärde.

Ja, där förvånade Carina alla. Förhoppningsvis får vi höra hennes ljuva stämma snart igen – det återstår bara att se var...

Foto: SVT

Annons