Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas gravidpik till Christian Bauer i publiken får honom att tappa hakan – inför miljonpublik

28 jun, 2023, 06:15 
Fästmannen kunde inte tro sina öron.
Annons

Nu är det ett faktum: Pernilla Wahlgren är den nya drottningen av Allsång på Skansen! I alla fall om man ska tro tittarnas reaktioner, och krönikörerna i kvällstidningarna. Där är nämligen alla överens om att premiärsändningen blev succé!

I publiken hade Pernilla givetvis stöd med sig, i form av sin familj. Men inte riktigt anade de att de skulle bli en del av showen...

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Pernilla Wahlgrens ord om sambon Christian Bauer

Bänkade framför Sollidenscenen på Skansen satt Pernillas föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren, hennes äldsta son Oliver Ingrosso ihop med sin gravida flickvän Zoe-Fay Brown, och dotter Bianca Ingrosso.

Annons

Givetvis satt även Christian Bauer i publiken, och förhoppningsvis njöt han. Pernilla har nämligen uttryckt en önskan i pressen:

– Han skulle nog sitta där varje tisdag om han fick. Men det kommer han inte få, kan jag säga! sa hon innan premiären till Expressen.

Långt ifrån hela Ingrosso/Wahlgren familjen var alltså på plats, men i alla fall en hel del. Men blev det för mycket Wahlgren? Ja, det beror på vem du frågar.

Pernilla Wahlgrens pik till Christian Bauer i Allsång på Skansen

I sändningen bjöd Pernilla nämligen på ett riktigt show-nummer, med en rejäl dos självdistans. Hon berättar att när det blev klart att hon var den nya programledaren, möttes av en storm av kräk-emojis och folk som tyckte det var för mycket Wahlgren i rutan.

Annons

I sångnumret börjar hon att skoja med att hon håller med, till och med hon är trött på sin familj i rutan. Dansare med masker av hennes familj dansar runt på Skansen, och till och med Christina och Hans gör ett gästspel och berättar att de tröttnat.

Men sen vänder hon – det kan faktiskt till och med bli MER Wahlgren!

– Det är för lite Wahlgren, mer av min familj! sjunger hon, och skojar till det rejält med sambon:

– Chrille vi gör en till, sjunger Pernilla och gestikulerar som att hon har en gravidmage.

Kameran riktas då mot Christian Bauer i publiken som brister ut i skratt, och som skämtsamt gömmer ansiktet i händerna – så vi får se hur det blir med den saken.

Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen, som framför ett sångnummer. Hon rör sig på magen som att hon är gravid, på skoj
Annons
Christian Bauer i publiken i Allsång på Skansen, som håller händerna för ansiktet

Foto: SVT

Annons