Chocken i Efter fem! Tilde de Paula och Anna Brolin ersatta av killtrio

02 sep, 2021, 15:09 
AvIndra Nordemar

När "Efter fem" återvände på måndagen efter kristallen-vinsten syntes varken Tilde de Paula eller Anna Brolin till. Nu berättar TV4.

Annons
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

Efter fem är nyhetsprogrammet som behandlar både lättsamma och allvarliga ämnen, med fokus på dagens händelser och intressanta gäster.

I år kammade Efter fem hem en kristall för "Årets nyhets- och aktualitets program, och inga var gladare än Tilde de Paula och Anna Brolin, som turas om att leda programmet.

Men under måndagens avsnitt fick tittarna en chock. Varken Tilde eller Anna syntes i rutan, i stället hade de ersatts av Axel Pileby, Maximilian Artell och Johan Maceus. Killtrion gör ofta programledarna sällskap i studion, men det hör inte till vanligheterna att de leder programmet på egen hand.

Efter fem-gängets firande efter Kristallen-vinsten 2021

Gänget bakom TV4:s Efter fem hade all anledningen att fira ordentligt efter vinsten på Kristallengalan 2021. Tilde de Paula var även nominerad i kategorin "Årets kvinnliga programledare". Men trots att hon fick se sig besegrad av Carina Bergfeldt verkade hon vara mer än nöjd.

Annons

”O B E S K R L I V L I G T glada och tacksamma!!!! Efter Fem fick Kristallen för Årets Nyhets och Aktualitetsprogram!!! Tack! Tack! Tack!!! Till Sveriges bästa redaktion och Sveriges bästa tittare!”, skrev hon på Instagram efter galan 2021.

Därför saknas Tilde de Paula och Anna Brolin i Efter fem

Men då både Tilde och Anna har saknats i liveprogrammet sedan Kristallengalan är det flera tittare som undrar vad som pågår.

Och det verkar som att programledarna passade på att ta en välförtjänt minisemester efter vinsten.

Till Nöjeslivet ger TV4:s pressavdelning sin förklaring.

”Både Tilde och Anna har varit lediga men Anna är tillbaka i morgon torsdag och Tilde nästa vecka måndag”.

Foto: TV4, Instagram / Efterfem

Annons