Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna bekräftar – Zlatan och Helena Seger åter isär

02 sep, 2021, 06:00 
AvIndra Nordemar

Att vara en världens bästa fotbollsspelare har både sina fördelar och nackdelar. Nu är Zlatan Ibrahimovic äntligen tillbaka på plan efter sin knäskada, men det innebär en vardag utan Helena Seger och sönerna.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic, 39, har ett kontrakt med italienska fotbollsklubben AC Milan som sträcker sig fram till och med sommaren 2022.

Men i och med knäskadan han drog på sig för drygt fyra månader sedan blev han kvar i Sverige en period då han hindrades från att spela. Nu verkar det dock som att fotbollsstjärnan har återhämtat sig och en comeback kan vara nära.

Zlatan har missat de inledande matcherna i Serie A, men nya bilder bekräftar att han tränar med Milan igen!

Det innebär däremot att han återigen måste vara ifrån sin livspartner Helena Seger och sönerna Maximilan och Vincent.

Zlatan Ibrahimovic flyttar till Italien – familjen kvar i Sverige

Enligt den italienska sporttidningen Corriere della Sera kommer Zlatan flytta från Stockholm till vindsvåningen i Porta Nuova i Milano, och familjen ska med. Men då det krävs en hel del logistik för att få det att funka kan det dröja innan Helena och barnen kan göra honom sällskap.

Annons

Helena Segers liv som "fotbollsfru" med Zlatan

Helena och Zlatan har hängt ihop i arton år, och paret verkar vara lika sammansvetsade i dag som förr!

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har Zlatan tidigare sagt till den brittiska dagstidningen Daily Mirror.

Familjen följer Zlatan dit fotbollsvärlden tar honom, och än är inte livet på resande fot över. Fotbollslegendaren verkar inte vara redo att ge upp karriären riktigt än, trots skador och att åldern börjar nå en punkt då de flesta fotbollsproffs lägger av.

"Det är inte över förrän jag säger att det är över", skriver han på Instagram.

Foto: TT

Annons