Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer avslöjar varför han tröttnade: "Det var jobbigt – hur kan hon?"

19 maj, 2024, 07:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
TT
Christian Bauer berättar om varför han tröttnade efter att ha blivit tillsammans med Pernilla Wahlgren.
Annons

En hel nation jublade när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i en hemlig ceremoni på Pernillas älskade Lidingö. Men skrapar man på ytan är saker och ting inte lika perfekta som de verkar.

Christian har lidit i det tysta. Nu är han redo att berätta sin version om vad som hände när han och Pernilla blev ihop.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Christian Bauer avslöjar varför han tröttnade

– I början skrev folk bland annat på sociala medier: ”Hur kan hon vara med honom?”. ”Konstig kille”. Men nu ser nog alla att det var äkta kärlek hela tiden, säger Christian till tidningen Mitt i.

Annons
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Christian har inte haft det lätt, bakom rubrikerna!TT

Klimatet på sociala medier är hårt, ofta skoningslöst. Det fick Christian känna på, när han såg vad som skrevs i diverse kommentarsfält. Han tröttnade snabbt på tonen.

– Det pratades skit om mig, och det var obefogat. Men jag tror det handlar om avundsjuka. Pernilla hade varit singel jättelänge och en del människor ville nog ha det så. Och så blev det så att första killen hon dejtade på lång tid gifte hon sig med. Men det visar på något sätt att det var äkta från början, säger Christian.

Annons

Christian Bauer: "Känner mig väldigt vanlig"

Christian har inte varit en offentlig person på samma sätt som Pernilla. Han har gjort flera uppdrag som fotomodell men har aldrig varit nära något slags kändisskap – innan han gifte sig med en av Sveriges största stjärnor alla kategorier.

Han arbetar själv som försäljningschef på Ica och föredrar att gå till gymmet framför att stå på scen.

– Eftersom jag har en fru som är i rampljuset är det nog bra. Hos mig kan hon landa och känna trygghet. Jag känner mig väldigt vanlig. Jag har spelat elitfotboll i många år, men uppmärksamhet har aldrig stigit mig åt huvudet, säger Christian.

Annons