Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren har gift sig – se bilderna från hemliga bröllopet!

07 dec, 2023, 10:30 
AvGabriella Hall
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers stora bröllopslycka!
Annons

I många år levde Pernilla Wahlgren singellivet men sedan snart tre år tillbaka delar hon livet med sin stora kärlek, tidigare fästman och numera make.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Under onsdagen avslöjade paret att de sedan flera dagar tillbaka är gifta. Det hemliga bröllopet ägde rum i en kyrka på Lidingö under lördagen den 2 december. Nu har de nygifta paret har delat med sig av sin stora dag på sina sociala medier.

Efter en svajig start fann Pernilla och Christian Bauer kärleken i varandra. De hade hittat rätt och efter nästan två år tillsammans friade Bauer till Pernilla framför familj och filmteam under en skidresa i Sälen vid årsskiftet. Efter elva månader var det dags för nästa steg.

Annons

I Pernillas populära realityserie har tittarna fått följa med paret som letat efter den perfekta platsen för bröllopet. Sökandet skedde främst i Marbella där Pernilla har hus men planerna ändrades och bröllopet blev av hemma i Sverige.

Pernilla Wahlgrens vackra vinterbröllop

På plats hade Pernilla bland andra sina föräldrar Christina Schollin och Hans Wahlgren, sin bror Linus Wahlgren och sina barn Benjamin och Bianca Ingrosso, det visar bilder från själva vigselceremonin i kyrkan.

Bruden strålade i sin vackra klänning och Bauer bar på ett leende fyllt av glädje och lycka.

Gratulationerna till paret har flödat på Instagram och bådas kommentarsfält på Instagram är fyllda med kärlek och hjärtan.

Foto: Instagram/@Pernillawahlgren, Karin Törnblom/TT

Annons