Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens desperata åtgärd – för att hjälpa pappa Hans, 86

06 dec, 2023, 11:50 
Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
Pernilla Wahlgren gör allt för att underlätta för pappa Hans.
Annons

Pernilla Wahlgren gör allt för sin familj. Nu när pappa Hans Wahlgren hunnit bli 86 år gammal finns hon där när farsgubben behöver extra stöd. Han fick till exempel flytta in hos henne tillfälligt när hustrun Christina Schollin reste till Spanien och solen.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Pernilla Wahlgrens smarta plan för pappa Hans Wahlgren

Pernilla har också sett till att hennes hus i Lidingö är rustat för seniorer. Hon har till exempel låtit installera en trapphiss i sin utomhustrappa. Dessutom har hon låtit bygga ännu en hiss, av den konventionella sorten, så att man kan ta sig mellan våningarna i huset utan att behöva anstränga knäna.

Annons
Pernilla Wahlgren och Hans Wahlgren
Världens bästa dotter!

– Vi presenterade ett förslag hur det skulle kunna se ut med en hiss. Den skulle stå utomhus i ett platsbyggt schakt. Sedan fick hon se produktionen och vårt showroom, säger Susanne Höbenreich, marknads- och säljchef på hissföretaget Cibes Lift, till Gefle Dagblad.

Själva beställningen av hissen blev filmat och sänt i Wahlgrens värld.

– Jag trodde att det skulle vara nervöst, men de var så otroligt naturliga att det kändes inget konstigt alls. Det var som att ha vilka kunder som helst på besök. Man glömde bort det, säger Susanne.

Annons

Pernillas kärleksförklaring till fadern

Att Pernilla är pappas flicka vet vi sedan tidigare. I fjol skrev hon en innerlig och vacker hyllning till Hans på Fars dag.

Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”Brand logo
Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”

“Få har sån tur att få världens bästa pappa – OCH världens bästa morfar – men det har jag och mina barn! Stort Grattis på Fars Dag älskade pappa, och TACK för allt du har gjort för mig & mina barn under alla år! Utan dig hade jag aldrig klarat småbarnsåren som ensamstående mamma till tre små vildingar…! Snällaste, roligaste, gulligaste och mest hjälpsamma pappa & morfar man kan ha!!! Pappa, vet du att att att att att att….”, skrev Pernilla då.

Annons