Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer bryter tystnaden om Biancas program – slutade i tårar: "Allvar"

30 okt, 2022, 11:00 

Nu berättar han vad han tycker.

Annons
SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!Brand logo
SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!

Det är mycket Wahlgren i rutan just nu – och det verkar inte bli mindre framöver! Bianca Ingrosso har blivit med talkshow, och mamma Pernilla Wahlgren är ny Allsångsledare.

Det föll sig därför naturligt att Pernilla gästade sin dotters program, bland annat för att prata om sitt nya jobb. Men det hela slutade i tårar – och nu berättar pojkvännen Christian Bauer vad han tycker.

Tårarna i TV

Det blev en känslomässig stund i rutan när Bianca och Pernilla, efter år av bråk, försonades i rutan. Pernilla bad om ursäkt för att hon behandlat Bianca orättvist under uppväxten, och varit betydligt hårdare mot henne än mot hennes bröder.

– Jag ber om ursäkt för jag varit en alldeles för hård mamma, avslutar hon och räcker fram handen för att försonas.

Annons

Bianca blir chockad över Pernillas ursäkt, och det visar sig att hon också växt sedan de stökiga bråken. Hon tackar Pernilla för allt hon gjort som ensamstående mamma, något som får Pernilla att totalt brista ut i tårar.

– Det är helt sjukt vad du har klarat av, och jag förstår inte hur du har pallat. Jag tror inte ni förstår hur mycket hon har jobbat, säger Bianca bland annat.

Pernilla blev väldigt rörd av dotterns ord.

Biancas svar på Christians ord

Pernilla skilde sig från Biancas pappa Emilio Ingrosso när Bianca var åtta år, och fick sedan bolla livet som trebarns-mamma med en karriär som popstjärna.

Och allt blev ju bra i slutändan, men att hon inte hade någon stöttepelare vid sin sida tog hårt på Pernilla.

– Jag kände mig så ensam, om vi bråkade och du kallade mig fula ord var det ingen som stod bredvid och sa: sådär säger man inte till sin mamma. Och till slut så tappade du respekten för mig, och sen gick jag ner på din nivå, säger hon i Biancas talkshow.

Men nu har hon ju pojkvännen Christian Bauer! Och även han blev berörd av de starka bilderna på mor och dotter i rutan, en hyllning som Bianca delar vidare:

"Vilken klass på denna talkshow och än mer i detta avsnitt med er två, massa skratt men också allvar. Ni är underbara Bianca och Pernilla" Skriver han på Instagram.

Foto: TT/Discovery+/Instagram

Annons