Christian Bauer har intim hemlighet – Pernilla Wahlgrens nya kärlek avslöjad av bild

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren är ett par. Nu har det avslöjats intim information om Christian.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är ett par. Den slutgiltiga bekräftelsen föregicks av mycket hemlighetsmakeri – men nu har paret bestämt sig för att vara öppna med sin kärlek.

Christian Bauer är pojkvän till Pernilla Wahlgren

Pernilla har själv lagt upp en bild på sig och Christian Bauer på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skriver Pernilla i bildtexten.

Men vem är då denne Christian Bauer? Han är först och främst försäljningschef på företaget Lewa, ett företag som enligt egen utsago "utvecklar och erbjuder kosttillskott".

Men han är också modell. Han har en egen profil på modellsajten Stagepool, där företag kan ta kontakt med honom och använda honom i annonser. Bland andra Ikano Bank och Renault har utnyttjat honom som ansiktet utåt i sina kampanjer.

– Han är så snygg. Han är så fucking snygg, har Pernillas dotter Bianca Ingrosso sagt om Christian.

"Vill utveckla min personlighet, trivs framför kameran och vill göra ett bra jobb för den som anlitar mig. Är 54 år på pappret, men ser enligt mina vänner ut, mer som 40-45", har Christian själv skrivit i sin profil.

Tatueringen som syns på bilden – här avslöjas Christian Bauer

I samma profil får vi också veta att Christian är 181 centimeter lång och att han har en "diskret tatuering på insidan av vänster överarm". Dessutom berättar Christian att han utöver svenska och engelska också talar tyska.

Den där tatueringen finns att beskåda på inredningsdesignern Susanne Nordstroms Instagram. Susanne har umgåtts med Pernilla och Christian under deras romantiska resa till Marbella.

Där ser man tydligt tatueringen på Christian Bauers arm.

Christian är uppvuxen i Stockholm och gick på det numera nedlagda S:t Jacobi gymnasium i Vällingby. För tillfället bor Christian i Åkersberga.

Han har precis som Pernilla barn från en tidigare relation.

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon