Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer har rest från Pernilla Wahlgren och träffat ny parhäst: "Perfekt för mig"

02 maj, 2024, 04:00 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer berättar allt om sin nya parhäst i ny intervju.
Annons

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i en hemlig ceremoni i december och har sedan dess levt ett, sett från utsidan, perfekt liv. Men något har legat och gnagt i Christian. En dröm som måste förverkligas.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Nu har han rest från sin hustru för att pröva lyckan i Marocko.

Christian Bauer visar upp sin nya parhäst

Christian ska nämligen delta i det sanslöst tuffa Škoda Titan Desert. Det är ett 60 mil långt cykellopp som går genom sex etapper, 6500 över havsytan.

Christian kallar loppet för "sitt livs största utmaning" i en intervju med tidningen Cykla.

– Kroppen är hel och det är inget som stör. Men det känns lite som att ge sig ut i det okända, vad väntar egentligen där ute? Att cykla 10 mil per dag i 30–35 grader, det innebär verkligen att tänja på gränserna. Jag kommer inte veta alls vad som väntar förrän vi kommer ner till Marocko, säger Christian.

Annons

Christian har tränat stenhårt för loppet. Han har kört cykling sex dagar i veckan – men även satsat mycket på mental träning. Din viljestyrka sätts på hårda prov under de långa timmarna i den skoningslösa hettan.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla får följa Christians cykeläventyr på avstånd!Instagram/TT

– Du måste förtränga jobbiga tankar och hela tiden tro på dig själv. Positiva tankar är det enda som gäller. Jag ser varje genomförd etapp som en stor delseger. Att gå i mål på dag sex, oavsett placering, hade inneburit den största segern för mig. Min känsla handlar mer om att överleva än att jaga placeringar, säger Christian.

Pernilla Wahlgren är kvar i Sverige

Hans eviga parhäst i livet, Pernilla, är alltså kvar i Sverige och kan inte stötta sin make. Men Christian avslöjar att han hittat en ny parhäst – en 42-årig vän vid namn Carlos Silva som ska fungera som Christians partner under loppet.

– En glädjespridare av rang, MTB-expert och dessutom cykelmekaniker till yrket. Perfekt för mig ute i öknen, säger Christian om den nye bekantskapen.

Annons