Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauer lämnad av Pernilla på sin födelsedag: ”Så sjukt”

23 jan, 2023, 14:30 

Pernilla Wahlgren hade inget val och tvingades lämna Christian Bauer på hans födelsedag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pernilla Wahlgren är som oftast i ropet. I flera decennier har hon underhållit det svenska folket och den ständigt aktuella artisten ser inte ut att dra i handbromsen den närmsta tiden.

Pernilla Wahlgrens panik – stoppas från att flytta in i lyxvillanBrand logo
Pernilla Wahlgrens panik – stoppas från att flytta in i lyxvillan

De senaste åren har hon varit ut på turné med showerna Kort glad och tacksam samt Pernilla Wahlgren har hybris. Land och rike har hon åkt runt, besökt olika arenor, uppträtt och bjudit på en underhållning som kan beskrivas som ren och skär.

Med sig har hon haft sina ständiga vapendragare: Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki – ett gäng som även är goda vänner privat och umgås flitigt.

Annons
Pernilla Wahlgren i showen Pernilla Wahlgren har hybris
Pernilla Wahlgren i showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla Wahlgrens lycka med Christian Bauer

Men så i samband med julafton hände något mycket ovanligt. Pernilla Wahlgrens ständiga jobbkalender gapade tom och hon fick äntligen unna sig lite välbehövlig ledighet med familjen.

För nyblivna fästmannen Christian Bauer var det så klart mycket värdefullt att ha hemma Pernilla en längre tid. Paret såg även till att fira in julen i det nya hemmet på Lidingö, tillsammans med resten av Wahlgren-klanen.

”Målbilden var att huset skulle hinna bli klart, så att jag fick fira min födelsedag och Julafton här med med min familj!I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen av mina älskade barn och pojkvän”, skrev en lycklig Pernilla Wahlgren på Instagram den 24 december.

Annons
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren med nyblivna fästmannen Christian Bauer.

Så firas Christian Bauer

Nu har Pernilla Wahlgren vilat ut och det intensiva arbetsåret har kommit åter. Den 19 januari hade nya föreställningen Peter Pan går åt helvete premiär och Christian Bauer, som fyllde år samma dag, fick tillbringa födelsedagen utan sin älskade Pernilla.

På Instagram skriver hon att den nyblivna fästmannen fick vänta tills den 22 januari innan han kunde firas ordentligt. Dagen började med frukost på restaurangen Ett hem och firandet fortsatte sen under hela dagen.

Annons

”Då min kära fästman (haha, så sjukt att skriva det) fyllde år samma dag som jag hade premiär, så firas han i dag i stället”, skriver Pernilla Wahlgren och fortsätter:

”I kväll firar vi honom hemma i huset med närmsta familj & vänner.”

Foto: TT/Instagram

Annons