Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Linus Wahlgren har brutit med systern Pernilla – efter pengauppgörelsen

22 jan, 2023, 12:00 

Nu berättar Linus Wahlgren – därför bryter han och systern upp.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den ständigt aktuella familjen Wahlgren/Ingrosso/Schollin har underhållit svenskarna i decennier, och det mesta pekar på att det är kommer fortsätta i samma riktning.

Men nu blir det nya bud för två av medlemmarna, Linus och Pernilla Wahlgren.

Så bor alla i familjen Wahlgren – lyxlägenheter och hus i SpanienBrand logo
Så bor alla i familjen Wahlgren – lyxlägenheter och hus i Spanien

Linus Wahlgren nekade systern Pernilla Wahlgren

De senaste åren har Pernilla varit ute på Sverigeturné nästintill konstant. Först med föreställningen Kort glad och tacksam, och nu senast med Pernilla Wahlgren har hybris.

Med sig på scen har hon sin ständige ensemble bestående av Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Ola Forssmed och Kim Sulocki – och gänget har det onekligen kul tillsammans.

Men när det var dags att återuppta föreställningen i höst skedde ett plötsligt byte. Ola Forssmed byttes ut mot Pernillas lillebror, Linus Wahlgren. Inte ett helt självklart beslut för Linus, att hoppa in i syrrans show.

Annons

– Jag sa ju nej flera gånger först. Jag hade lite andra grejer som jag skulle göra, så jag sa “det hade varit skitkul, men jag har lite andra grejer på gång”. Så hon fick jobba för att få med brorsan, sa Linus Wahlgren då till Aftonbladet.

Linus Wahlgren bryter med Pernilla

Jobba gjorde hon, och efter att hon enligt Linus öppnat upp plånboken fanns det inte något annat väl än att säga ja. Exakt hur mycket Pernilla lockade med har han valt att hålla hemligt.

När Linus gästade Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken kunde han däremot avslöja att det inte är nån pjåkig summa systern hostat upp.

– Ja, jag tjänar betydligt mer än vad jag brukar, säger han i Martin Björks Youtube–serie.

Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Kim Sulocki
Gänget bakom succén.

I december gick Hybris-showen i mål, och nu har Pernilla istället fullt upp med Peter Pan går åt helvete. Linus bekräftar att showen inte kommer plockas upp. Däremot verkar det inte vara slutet för ensemblen bakom succén – dock väljer Linus att bryta jobbsamarbetet med Pernilla.

– Nej Hybris är över. Men de som grupp kommer fortsätta att köra. Men jag hoppade bara in kort och hjälpte till, säger Linus till Hänt.

Skulle Pernilla Wahlgren har hybris återupptas, kommer han inte heller hoppa på tåget igen. Nu går de skilda vägar, i alla fall när det kommer till jobb.

– Nej, jag tycker att de är sitt gäng så gör jag mitt istället.

Foto: TT

Annons