Varningen till Pernilla och Christian inför livet i nya huset: "Problem"

16 jan, 2023, 16:01 
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har startat livet tillsammans i Villa Wahlgren. Nu varnas de av relationsexperten Eva Rusz...

Annons
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga
Se Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer börjar ett nytt kapitel som nyförlovade i artistens gigantiska hus på Lindingö, "Villa Wahlgren".

Det var inte ett öga torrt i den lilla stugan i Sälen när Christian frågade om Pernilla ville spendera resten av sitt liv med honom.

"Jag sa "Ja" "skriver en superexalterad Pernilla Wahlgren på instagram till en bild där hon visar upp den fina förlovningsringen.

Familj och nära vänner var med vid frieriet och samtliga ur Wahlgren–Ingrosso familjen kan hålla med om att det var en minnesvärd dag.

Flyttat ihop i lyxvillan: Nya kapitlet för Pernilla och Christian

Det har inte alltid varit helt självklart att ICA–chefen Bauer skulle flytta in i färdigbyggda Villa Wahlgren.

Annons

På instagram blev det däremot tydligt att paret hade kommit fram till ett beslut – Det var dags att bli sambos på riktigt.

"Ledig helg med mannen jag älskar i vårt nya hem där vi förhoppningsvis ska bli gamla tillsammans….!" skrev Pernilla drygt en vecka efter förlovningen.

Så rart!

Relationsexperten om Christians inflyttning "Inte alltid så lätt"

Nu börjar ett härligt samboliv som – trots att det är mysigt och trevligt – såklart medför prövningar. Det här säger relationsexperten om parets nya livsbeslut.

Vad innebär det här nya steget för deras relation?

– När man är 50+ som dem är, så är det inte alltid så lätt med omställningar, även fast de är kära och så. Det skulle kunna bli tänkbara problem när man flyttar in hos varandra.

Vilka problem kan uppstå?

–Det kan bli en obalans. Man måste nog prata igenom det när man flyttar in hos varandra och lämnar sitt gamla liv. En del personer klarar det och en del klarar det inte, säger relationsexperten och fortsätter:

Annons

– När man är yngre och förlovar sig eller gifter sig så kanske man köper något gemensamt och delar någonting. Vi vet ju inte om de gjort upp något – om han köpt hälften av det här fantastiska huset.

Christians nya liv med Pernilla "Han kliver ju in i Truman Show"

Christian kliver rakt in i en familj där de flesta syns i media från och till – en situation som är till synes ovanlig.

– Han kliver ju in i Truman show. Det är inte alltid så lätt att i medelåldern anpassa sig 100% till en ny person. Han måste ju vara väldigt anpassningsbar så här långt eftersom han lyckats med det.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar