Christian Bauers relation till Theo Wahlgren – beteendet när Pernilla inte var där

Christian Bauers relation till Theo Wahlgren – beteendet när Pernilla inte var där

Christian Bauer har snabbt blivit en del av Pernilla Wahlgrens familj. Men nu berättar Pernilla om pojkvännens relation till yngste sonen Theo, som är något alldeles extra.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

För snart ett halvår sedan gick Pernilla Wahlgren ut med att hon funnit kärleken i Christian Bauer, och i dag är de ett av kändis-Sveriges hetaste par.

Christian är numera en självklar del av familjen Wahlgren/Ingrosso. Både Bianca och Benjamin har tidigare yttrat sig om deras känslor gentemot sin mammas nya kärlek.

– Han är en gud, sa Bianca bland annat efter deras första möte.

Sedan dess har han synts vid flera tillfällen på familjens sociala medier. Men Pernilla har ju även sonen Theo, som är yngst i syskonskaran och den enda som fortfarande bor hemma. Så vad han känner för att en ny man tagit plats vid Pernillas sida är kanske extra viktigt.

Pernilla Wahlgrens fullspäckade schema – knappt tid för familjen

Pernilla har som bekant många bollar i luften. Samtidigt som hon spelar in Wahlgrens värld, är hon ute på turné med showen "Pernilla Wahlgren har hybris", och har även flera andra projekt därtill. Därför kan det ibland bli svårt att finna tid till att umgås med vänner och familj.

I ett nytt avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att hon den senaste tiden haft fullt upp.

– Vi har kört sju föreställningar på fyra dagar, och vi har haft dubbla föreställningar varje dag.

Men då har Christian funnits där till räddning!

Christian Bauers tid med Theo Wahlgren – utan Pernilla

Pernilla har sonen Theo, 14, med Joachim Lennholm, och i söndags var det fars dag och då vill ju många barn spendera just den dagen med sin pappa. Men Joachim var upptagen med jobb.

Theo som så gärna ville åka till O´learys för att se den avgörande VM-kvalmatchen mellan Sverige och Spanien, vände sig då till sina syskon för att se om de kunde ta med honom dit i stället, men inte heller de kunde.

– Då har vi Christian vet du, som älskar fotboll och tycker det är så himla mysigt. Så han tycker det är skitmysigt att ha fått en liten bonusson. Så de var där i Mall of Scandinavia på O'learys och kollade på fotboll. Så himla gulligt, säger Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgrens lycka över Christians relation med barnen

Att Christian ska fungera ihop med barnen är något som har varit högsta prioritet för Pernilla. Och vilken tur då att hon funnit någon som verkar ställa upp i alla lägen!

– Theo bor hemma och Christian hjälper verkligen till med att hämta och skjutsa och ställer upp otroligt mycket med grejer som han egentligen inte skulle behöva. Men som han gör för att han vill. Och jag är jätteglad och tacksam för det.

Foto: TT, Instagram / Pernillwahlgren

LÄS MER: Familjemedlemmen hoppar av – vill inte vara med i Wahlgrens värld längre

LÄS MER: Splittringen mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer – vägrar flytta ihop

LÄS MER: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren – svindlande beloppet!