Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauers vädjan till Pernilla Wahlgren efter beteendet: "Du kanske kan försöka?"

18 jul, 2022, 10:00 
AvMinna Sarpaneva
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren avslöjar i podcasten Wahlgren & Wistam att Christian Bauer vill ha en förändring i relationen.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

I drygt ett år har Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, visat upp sin kärlek och det är nog få som har missat att paret är upp över öronen förälskade i varandra.

Just nu är njuter de av varandras sällskap i Pernillas lyxhus i Spanien, men allt är inte frid och fröjd. En sak har fått Christian att reagera.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens romantiska semester

I podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla har tillsammans med vännen Sofia Wistam berättar hon om sin härliga semester, något även Hänt har rapporterat.

– Vi har hållit oss väldigt mycket i huset och det har varit så skönt. Jag vill inte lämna det här huset. Jag har lyssnat på massa av poddar, jag som aldrig har tid med det. Jag får liksom nypa mig i armen över att det här är mitt hus för jag är kär, jag är helt såld, berättar Pernilla och fortsätter:

Annons

– Och det är så mysigt att vara här med Christian. Vi har bara varit tillsammans i ett år men jag är totalt nyförälskad. Det är så himla härligt att det känns så otroligt bra. Sen blir ju det här också en speciell plats för oss eftersom det var när jag tog ner honom hit som det verkligen landade.

Christian Bauer vill ha en förändring i förhållandet

Även sociala medier kommer på tal och Sofia Wistam erkänner att hon lätt fastnar och bara ligger och scrollar. Pernilla känner igen sig i det och berättar att det har gått så långt att Christian hart bett henne att lägga undan mobilen.

– Jag är inne i en närmast sjuklig Instagrambesatthet. Christian säger hela tiden bara "snälla, ska vi försöka ha mindre skärmtid? Jag kommer inte säga till dig, men du kanske kan försöka lägga ifrån dig..?”, berättar hon.

Pernilla fortsätter med att avslöja hur många timmar om dagen hon faktiskt använder sin mobil.

– Och häromdagen fick jag såhär "grattis din skärmtid har minskat". Den hade då minskat till 9 timmar och 37 minuter. Sitter jag 10 timmar?!, säger hon i podcasten.

Ja, det är lätt att fastna, vi hoppas att det inte skapar allt för stora problem i Pernilla och Christians förhållande.

Foto: TT

Annons