Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens vågade drag med lyxvillan – nu reagerar följarna

18 jul, 2022, 04:30 

När Pernilla delar med sig av sitt liv är det många som tycker till, och det här är inget undantag.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Följetongen som är Pernilla Wahlgrens bostadsresa har ännu inte nått vägs ände. Men kanske är slutet närmare än någonsin! Ute på hennes älskade Lidingö byggs Pernillas drömvilla för fullt, och det verkar som om det är på sluttampen.

Nu är det nämligen dags att välja ut tapeter och inredning, och när Pernilla delar med sig av sitt utstickande val splittras följarna.

Flyttproblemet

Bygget av Villa Wahlgren, som det nya huset kallas, har gått att följa på Pernillas sociala medier. För den som är riktigt inbiten finns det till och med ett särskilt Instagram-konto tillägnad lyxbygget.

Något klart inflyttningsdatum har stjärnan ännu inte delat med sig av. Tidigare gav honom beskedet att huset skulle vara inflyttningsredo till sommaren, men det senaste budet är efter sommaren.

Det hela blev lite knivigt när det gamla huset, det gröna kedjehuset som också låg på Lidingö, redan var sålt. Som tur är kunde Pernilla flytta in i sitt nya Marbella-hus, bo en sväng på anrika Hotel Skeppsholmen, och nu slutligen, i dottern Biancas nyinköpta lyxvåning. Tur att det fanns gott om lösningar!

Följarna splittrade

Pernilla har visat upp inredningen i sitt Marbella-hus, som är ljus, luftig och stilren. En lite annan sida av Pernilla som annars inte är främmande för färg och att sticka ut! När hon laddade upp en bild på inredningen var följarna imponerade, även om vissa tyckte att det var opersonligt.

"Lägg in lite färg!" Skriver någon, men Pernilla är snabb med att ge svar på tal.

"Nej, älskar det som det är!" Konstaterar hon.

Och det verkar som om Pernilla har svårt att hitta vad som kommer göra hennes följare nöjda. När hon visade upp tapeterna hon planerar att ha i nya Lidingö-villan, som pryds av palmer och ananaser, ja, då gick inte heller det hem.

"Usch bara för mycket, tycker den är gräslig!" Skrev en följare.

"Tapeter, nej! Det blir för mycket, en vägg räcker!" Skriver en annan.

Men det är ännu fler som hyllar det vågade valet, och det är ju faktiskt bara Pernilla som ska bo där.

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons