Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Sas inte vid Björn Ulvaeus sida – gått ett halvår

08 maj, 2024, 04:30 
Björn Ulvaeus och Christina Sas
Björn Ulvaeus har inte synts med Christina Sas på ett halvår. Här är förklaringen.
Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

I 41 år var Björn Ulvaeus gift med Lena Ulvaeus – sedan meddelade de plötsligt sin skilsmässa februari 2022.

Nyheten kom som en chock för omvärlden men Björn verkade landade i sitt nya liv snabbt, och nästa kärlek väntade bara runt hörnet.

Ja, i juli dök han upp på röda mattan med danska Christina Sas, som han då bekräftade var hans flickvän. Men nu har det gått ett halvår sedan vi såg henne.

Därför har vi inte sett Björn och Christina ihop

Björn och Christina har alltså kilat stadigt i två år men vi har sett relativt lite av ABBA-ikonens flickvän.

Ja, Christina tycks föredra att flyga under radarn. På Björns Instragramkonto med nära 97 000 följare ser vi henne aldrig, och hon är ju faktiskt inte en offentlig person, som Björn är.

Annons

I stället jobbar hon som produktchef på skivbolaget Universal Music Group ,och man har störst chans att få en glimt av henne när hon dyker upp på ett mediabevakat event med Björn.

Men dessa tillfällen har inte kommit allt för ofta, än. Sist Christina fångades på en TT-bild vid Björns sida var i november, alltså ett halvår sedan.

Då var det i samband med att Jonas Gardell firade sin 60-årsdag med föreställningen "Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen" på Intiman i Stockholm.

Björn Ulvaeus poserar med Christina Sas
Den senaste TT-bilden på Björn Ulvaeus och Christina Sas. Foto:Karin Törnblom/TT

Men att man inte ser Christina innebär alltså inte att det är något tjall på linan, hon håller bara en lägre profil än sin världsberömda sambo.

Annons

Så bor Björn Ulvaeus och Christina Sas

Christina och Björn bor i en tjusig lägenhet i Stockholms innerstad på 308 kvadratmeter, värderad till över 40 miljoner kronor.

Och numera har de också en ny pälskling i hushållet. Nyligen kunde Björn visa hur de presenterat en labradoodle-valp till familjen, som fått namnet Hansi.

Hunden har fått sitt namn efter Björns framlidna vän Hansi Schwartz som spelade med bandet Hootenanny Singers, och som uppenbart hade en väldigt speciell plats i Björns hjärta.

Foto: TT

Annons