Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins ånger med maken Hans – nu har de bestämt sig

13 sep, 2023, 14:30 

Christina Schollin och Hans Wahlgren har ångrat sig.

Annons

Christina Schollin och Hans Wahlgren vet verkligen hur man njuter av livet. Under sommaren bor de på Norra Lagnö i ”det stora röda huset” – en plats som kommit att bli betydelsefull för hela Wahlgren-familjen.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

När vindarna börjar tillta, värme byts ut mot kyla och det inte längre är så behagligt att bada i svenskt vatten, söker sig Christina och Hans till den spanska solkusten och sitt älskade Nerja.

– Vi har en massa kompisar som vi umgås med. Och det är så mycket enklare att umgås här nere för man behöver inte boka en vecka i förväg som hemma. Vi bestämmer på dagen att vi ska gå ut och äta fisk nere vid Medelhavet. Det är så underbart, har Christina sagt till Aftonbladet.

Christinas olyckliga fall

Men när Christina föll olyckligt i trappan hemma i Spanien, och bröt benet på tre ställen, kände paret att det var läge att sälja sitt älskade spanska hus och hitta en lite enklare och mindre lösning.

Annons

– Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, sa Christina Schollin till Svensk Damtidning strax efter fallet.

– Vi har vårt hus ute till försäljning nere i Spanien så allting får ha sin gång. Men det kommer att ske ett byte, berättade hon sedan för Aftonbladet.

Christina Schollin
Christina Schollin föll olyckligt i spanska trappan och bröt benet på tre ställen.

Christina Schollin ångrar sig

Fast något husbyte blev det inte. Christina och Hans gav det tid, lät smälta allt som hänt och landade i att man ville behålla sitt älskade hus i Spanien trots den tråkiga olyckan.

– Vi ångrade oss, gudskelov, så ångrade vi oss och vi bor kvar där vi bor. Det blev bäst så, säger Christina Schollin till Expressen.

Förutom en stabil huslycka har Christina nyligen blivit gammelmormor, efter att Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown fått sitt första barn, och just nu är livet på topp.

– Det är otroligt – det är så stort! säger hon.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Foto: TT

Annons