Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins ärliga ord om maken Hans Wahlgren, 86 – efter all oro

14 feb, 2024, 06:00 
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Christina Schollin erkänner – efter all oro kring make Hans Wahlgren, 86.
Annons

Christina Schollin och Hans Wahlgren har hängt ihop sedan slutet på 1950-talet. Det är en oerhört lång tid – men än så länge brinner kärlekens flamma stark.

Hans Wahlgren har kämpat med hälsan på sista tiden. Han har fått flytta in hos dottern Pernilla Wahlgren när makan Christina är i Spanien och lapar sol.

Christina Schollin om Hans Wahlgren: "Han har ett temperament"

Fredrik Wikingssons kärlekstips: ”Hur understår sig människor?”Brand logo
Fredrik Wikingssons kärlekstips: ”Hur understår sig människor?”

Numera håller han sig lugn. Men så har det inte alltid varit. Hans har varit en man det stormat kring, avslöjar Christina i en intervju med Hemmets journal.

Det har lett till en hel del oro.

– När man träffas i så ung ålder utvecklas man periodvis åt olika håll och yrkeslivet har gjort att vi ibland varit ifrån varandra långa perioder. Och det har inte enbart varit passion, vissa saker har man fått stå ut med. Han är ju till exempel kvarts italienare så vissa stunder har han haft ett fruktansvärt temperament men han har lugnat sig med åren tycker jag. Men barnens bästa är det som alltid varit främsta prio för oss, säger Christina i intervjun.

Annons

Christina Schollin: "Önskar att jag inte vore så känslosam"

Christina har dock inte heller varit helt lätt att leva med, alltid. I samma intervju berättar hon om sitt sämsta drag.

– Att jag är hyperkänslig. Jag kan önska att jag inte vore så känslosam. Jag är till exempel oerhört känslig för obefogad kritik, speciellt från folk som gör det för att själva hamna i bättre dager. Jag kritiserar inte andra och tål inte att själv bli kritiserad. Jag har fullt upp med att försöka vara en god medmänniska eller kraft i den här världen och orkar inte med folk som ska attackera mig eller katalogisera mig i en speciell mall. Det är jag inte betjänt av. Jag drivs av att vara en positiv människa och jag tror att min positiva attityd kan irritera vissa, säger Christina.

I april firar paret sin 67:e bröllopsdag. Vilken triumf för kärleken!

Annons