Christina Schollins bild på maken Hans Wahlgren får folk att reagera

22 jul, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar
Christina Schollin och Hans Wahlgren har hållit ihop i över 60 år. Nu delar Christina med sig av privata bilder från sextiotalet. Och bilderna väcker reaktioner!
Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Att familjen Wahlgren håller varandra varmt om hjärtat är knappast någon hemlighet. De syns ofta tillsammans i sociala medier och inte minst i "Wahlgrens värld". Och någon som ofta uttrycker sin kärlek för familjen är Christina Schollin.

– Min högsta önskan är att mina barn ska vara lyckliga, sen kan de vara hur framgångsrika som helst. Men det spelar ingen roll, har Christina tidigare sagt i "Framgångspodden".

Christina och hennes man Hans Wahlgren har varit gifta i 64 år och som många vet har de barnen Peter, Niclas, Pernilla och Linus ihop.

Christina Schollins nostalgitripp

På Norra Lagnö bor Christina och Hans i "det stora röda huset", som barnbarnet Benjamin Ingrosso har skrivit en låt om. Platsen betyder mycket för hela familjen då de ofta samlas där och har gjort det i väldigt många år.

Nu delar Christina med sig av de tidigare åren från huset.

"Dia-bilder inscannade Nostalgi från 1965. Peter får se sin lillebror Niclas för första gången . Hur gulligt är inte detta!", skriver hon intill den fina bildserien.

Annons

Bilderna på Christinas make Hans Wahlgren väcker reaktioner

Men det tar inte stopp där, nostalgitrippen fortsätter ännu längre bak i tiden. Ett år innan sonen Niclas kom till världen fick Hans och Christina besök av några andra välkända ansikten – vännerna och kollegorna Jan Malmsjö, Barrie Chase och Johan Bergenstråle.

”Jag tror vi repeterade ”En söndag i New York” som skulle upp på Scala-teatern på hösten”, skriver hon till bilderna.

Men den som hyllas allra mest är Hans Wahlgren då kommentarerna öser in om hur snygg han är, och även att han är lik Niclas Wahlgrens äldste son Tim, samtidigt som flera tycker att han är lik Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen.

"Underbar bild!!! Och hur SNYGG är inte pappa…?!!!!", skriver Pernilla Wahlgren bland andra.

Christina lägger då upp ytterligare ett par bilder från de tidigare dagarna, denna gång på sin kära man, och hon håller med sina följare.

"Åh så många som kommenterar från förra inlägget att Hans var så snygg! Ja - visst var han - så här får ni några till"

Annons

Foto: Instagram / Christinaschollin

Annons