Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christina Schollins kärlekslycka – efter 65 år med maken Hans Wahlgren

17 apr, 2022, 13:00 
AvIndra Nordemar

Christina Schollin och Hans Wahlgren har varit ett par i hela 65 år – samtidigt firar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ett år tillsammans.

Annons
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Att familjen Wahlgren håller varandra varmt om hjärtat är knappast någon hemlighet. De syns ofta tillsammans i sociala medier och inte minst i "Wahlgrens värld". Och någon som ofta uttrycker sin kärlek för familjen är Christina Schollin

– Min högsta önskan är att mina barn ska vara lyckliga, sen kan de vara hur framgångsrika som helst. Men det spelar ingen roll, har Christina tidigare sagt i "Framgångspodden".

En av anledningar till att familjen lyckats upprätthålla en så pass nära relation är kärleken som Christina och maken Hans Wahlgren har till varandra.

De har hållit ihop ända sedan de var 20 år – och på fredagen firade de hela 65 år som par! Och det blev ett dubbelfirande med Pernilla Wahlgren och Christian Bauer, som nyligen hade ettårsdag.

Annons

Christina Schollins och Hans Wahlgrens spanska liv i Nerja

På somrarna bor Christina och Hans ute på Norra Lagnö i "det stora röda huset", som barnbarnet Benjamin Ingrosso har skrivit en låt om. Platsen betyder mycket för hela familjen då de ofta samlas där och har gjort i väldigt många år.

Men så fort temperaturen faller och mörkret smyger sig över vårt avlånga land beger de sig till Nerja, Spanien, där de bor under längre perioder.

Där njuter de av sol, bad, tapas och siesta på daglig basis. Och Pernilla går i sina föräldrars fotspår.

På senare dar har hon spenderat alltmer tid i Marbella i Spanien, där hon precis köpt ett nytt hus: "Casa Estrella".

Pernilla på kärleksresa med Christian – och föräldrarna

Nu är alltså både Pernilla och hennes föräldrar i Spanien – och med på resan är förstås även Christian! De passade därför på att slå två flugor i en smäll, och fira både ettårsdag och 65-årsdag i kärlekens tecken.

Annons

Bland palmer och stränder skålade de tillsammans i den spanska solnedgången, med nära och kära.

Och efter att ha tillbringat några dagar i Pernillas nya villa, rör sig gänget nu mot Christinas och Hans hus i Nerja. Det låter ju inte helt fel – vilken semester de verka ha! Och förmodligen blir det många flera framöver.

Foto: TT

Annons