Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Orden om Zlatan som Helena Seger inte vill höra – kan vara slutet

15 apr, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

De är tuffa tider för Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic, som nu har ett svårt val framför sig.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Under säsongen har skadorna varit ett återkommande problem för fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, 40. Han har missat flera matcher och när han väl fått spela har det rört sig om dryga tio minuter.

Zlatans kontrakt med Milan går ut i sommar, och nu står han inför valet och kvalet om det är dags att lägga fotbollsskorna på hyllan.

– Jag är säker på att han kommer fatta det bästa beslutet, och vi kommer stötta honom oavsett vad han bestämmer sig för att göra, sa Milan-tränaren, Stefano Pioli, på en presskonferens under torsdagen.

Fotbollslegendernas ord om Zlatans framtid på plan

Nu har fotbollslegendarerna Francesco Totti och Luca Toni uttryckt sin oro för Zlatan, om han väljer att fortsätta ytterligare ett år.

Annons

– Ingen förstår hans situation bättre än jag, säger Totti som slutade som just 40-åring, till La Gazzetta dello Sport, enligt Fotbollskanalen.

– Men när jag ser mig själv på tv under mitt sist år, på bänken, gör jag mig själv sårbar.

– Det är ett alltför personligt beslut. Jag hoppas han fortsätter så länge han känner för det, så länge hans kropp tillåter honom att vara lika avgörande som han varit. Men att spela tio minuter, sedan hålla upp, och tillbringa mer tid i sjukstugan än på planen…det är tungt. Ibra har varit ett lejon på och vid sidan av planen.

Zlatans otroliga cykelspark rätt in i mål från 30 meter, mot England 2012.

Och Totti får medhåll från Luca Toni, som menar att ytterligare en säsong som kantas av skador vore bedrövande att se.

– Det vore hemskt att se en mästare som Ibrahimovic inte spela mycket eller när han spelar, inte uppfylla förväntningar. En sådan som Ibra ska sluta på topp, där han har varit genom hela karriären, säger han till tidningen.

Annons

Helena Segers sorg inför Zlatans beslut

Det måste vara oerhört tufft att fatta ett sådant stort beslut för Zlatan, som i så många år varit en av världens bästa fotbollspelare. Och för Helena Seger, som hela tiden stått vid sin partners sida.

Helena stöttar med all säkerhet Zlatan vad han än gör, men att se den man älskar vara sårbar måste även det vara ett tungt lass att bära!

Nu återstår det helt enkelt att se vad stjärnan bestämmer sig för – han är ju bevisligen inte den som ger upp i första taget. Men om det nu är slutet på fotbollskarriären kommer Zlatan för alltid vara saknad på plan!

Foto: TT

Annons